Mazowieckie 2

17 listopada 2017 10:42 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

No dobra.To kolejno odlicz.Bo coś nas się dużo zrobiło ,a większość to auslandery.Pogubiłam się .Wy wszyscy  mazowszanie ? Dzień dobry.

18 grudnia; 12:45 ; Empik; złote
17 listopada 2017 11:28 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Może żaden komplement, szczególnie z Twojej strony. Na pewno jesteś bardzo sympatyczna i równie inteligentna ale ja do Ciebie czuję dużą rezerwę. Może to ta INTUICJA, o której tu pisaliśmy, a może to niezbyt miłe powitanie na forum mojej osoby. Mam pewną wadę, do której powinienem się przyznać. Mam dobrą pamięć. Ale pozdrawiam Cię oczywiście serdecznie i życzę dobrej nocki.

Masz racje. Pamietliwosc to wada.
17 listopada 2017 11:39 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Nie, nieeee. Pamiętliwość to zupełnie inne pojęcie i dla mnie zupełnie obce. Pamiętliwość to nawet rodzaj obsesji. A ja po prostu pamiętam lecz nie gniewam się bez sensu na nikogo, najwyżej zachowuję rezerwę. Czasami ta niezła pamięć przeszkadza, bo przywołuję szczegóły sprzed lat i przeważnie się z tego śmieję ale moją partnerkę to czasami bardzo ale to baaardzo denerwuje , łagodnie mówiąc. A ja wolę się śmiać nawet z samego siebie, bo głupoty nieraz takie wyczyniam, ze aż strach.
17 listopada 2017 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
Andrew

Nie, nieeee. Pamiętliwość to zupełnie inne pojęcie i dla mnie zupełnie obce. Pamiętliwość to nawet rodzaj obsesji. A ja po prostu pamiętam lecz nie gniewam się bez sensu na nikogo, najwyżej zachowuję rezerwę. Czasami ta niezła pamięć przeszkadza, bo przywołuję szczegóły sprzed lat i przeważnie się z tego śmieję ale moją partnerkę to czasami bardzo ale to baaardzo denerwuje , łagodnie mówiąc. A ja wolę się śmiać nawet z samego siebie, bo głupoty nieraz takie wyczyniam, ze aż strach.

Dobra pamiec to zaleta, ale wykorzystywana do marudzenia, to...uchowaj Boszeee...
17 listopada 2017 14:14 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

No dobra.To kolejno odlicz.Bo coś nas się dużo zrobiło ,a większość to auslandery.Pogubiłam się .Wy wszyscy  mazowszanie ? Dzień dobry.

Ja to napewno
Dzień dobry
17 listopada 2017 14:16
Geronimo

Ja to napewno:-)
Dzień dobry

Cześć Gero. Dobrego dnia.
17 listopada 2017 14:29
opiekun.5

Cześć Gero. Dobrego dnia.

Cześć Andrzej, już jesteś wolny? czy dalej walka trwa?
17 listopada 2017 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo

Cześć Andrzej, już jesteś wolny? czy dalej walka trwa?:-)

Dopiero 11 stycznia chyba koniec. Ale walczę także o zdrowie, czy skutecznie to zobaczymy.
17 listopada 2017 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Odliczam się
17 listopada 2017 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja tak
17 listopada 2017 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

To prawda, ale bywa wpisana w ludzia. I nie poradzisz....
Edit: A może laskawa Hawanko byś na @ zajrzała...hę...?
17 listopada 2017 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Też się odliczam 
17 listopada 2017 20:03 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ja tak :super1:

Wow, tyle kobiet i jedna Kobietka ? Geronimo miał obawy jak sobie poradzę z odnalezieniem Was bez użycia metod WSI, a to wcale nie będzie takie trudne. Już sobie wyobrażam wianuszek dziewczyn z Geronimo pośrodku. Jak jeszcze nie zapomni zabrać ze zobą pióropusza, to będzie malutka pesteczka dla mnie z tym namierzeniem towarzystwa. 
17 listopada 2017 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Andrew

Wow, tyle kobiet i jedna Kobietka ? Geronimo miał obawy jak sobie poradzę z odnalezieniem Was bez użycia metod WSI, a to wcale nie będzie takie trudne. Już sobie wyobrażam wianuszek dziewczyn z Geronimo pośrodku. Jak jeszcze nie zapomni zabrać ze zobą pióropusza, to będzie malutka pesteczka dla mnie z tym namierzeniem towarzystwa. :upup:

Ano jedna mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003
17 listopada 2017 21:22 / 5 osobom podoba się ten post
Andrew

Wow, tyle kobiet i jedna Kobietka ? Geronimo miał obawy jak sobie poradzę z odnalezieniem Was bez użycia metod WSI, a to wcale nie będzie takie trudne. Już sobie wyobrażam wianuszek dziewczyn z Geronimo pośrodku. Jak jeszcze nie zapomni zabrać ze zobą pióropusza, to będzie malutka pesteczka dla mnie z tym namierzeniem towarzystwa. :upup:

Znajdziesz na pewno. Trudno przeoczyc Ci będzie takie towarzystwo - Kobietka, Czerwony Kapturek, Koń, Doda, Apacz w pełnym upierzeniu i jeszcze insze inszości.