Mazowieckie 2

27 grudnia 2017 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

A kto tam nowy? Alaska juz przetestowana.

No kolega przecież . Jeden ...świeży ..
W miarę .
27 grudnia 2017 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No kolega przecież . Jeden ...świeży ..
W miarę .

Swiezaki to tylko w Biedrze.
27 grudnia 2017 20:25 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Swiezaki to tylko w Biedrze.

W biedrze to mnie dzisiaj cóś rypie....i to chyba z tego lenistwa, normalnie sobie miejsca znaleźć nie mogę ,tyle czasu na wysokich obrotach,a tu nagle nic,null ,toż to siok dla organizmu .
27 grudnia 2017 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

W biedrze to mnie dzisiaj cóś rypie....i to chyba z tego lenistwa, normalnie sobie miejsca znaleźć nie mogę ,tyle czasu na wysokich obrotach,a tu nagle nic,null ,toż to siok dla organizmu .:smiech3:

Byle do sylwestra. Tance pomoga
27 grudnia 2017 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja się wybieram.Zobaczymy kto będzie.Planuję być po 12 h przy kawowniku w Empiku.

Jutro melduję się przy empikowym posterunku. Może przed 12., a może po, bo nie wiem który wehikuł mnie powiezie, wcześniejszy czy późniejszy. Jak ruszę z przystanku, to dam znać.
27 grudnia 2017 20:45
hawana

A kto tam nowy? Alaska juz przetestowana.

Alaska Się wypła z Barbarą 48 ,która bidna też chora i nie może przyjechać.
Doda,Kruszynka,Michasia ?
Zofija ,Ewa,Geronimo ,Andrew myślę że będą.
Marta też obiecywała.
27 grudnia 2017 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Alaska Się wypła z Barbarą 48 ,która bidna też chora i nie może przyjechać.
Doda,Kruszynka,Michasia ?
Zofija ,Ewa,Geronimo ,Andrew myślę że będą.
Marta też obiecywała.

Gdybym ja miala skrzydelka jak gaska
to przylecialabym, chociaz nie ze Slaska
27 grudnia 2017 21:27 / 3 osobom podoba się ten post
Z bolem serca musze zrezygnowac z jutrzejszego mitingu bo z samochodem do mechanika jestem umowiona. Dziś pół dnia sie bujalam bo nie mogłam najpierw go odpalić a pozniej ruszyć. Jakiś debil zaciągnął hamulec ręczny i zablokowalo mi tylne koła. A poza tym stał jak mnie nie było. A samochód musi jeździć a nie stać.....myślałam, ze nie przejdzie badań technicznych ale jakimś cudem się udalo. Nie ma jednak ciągu i muszę jutro podjechać do mechanika.
27 grudnia 2017 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Gdybym ja miala skrzydelka jak gaska
to przylecialabym, chociaz nie ze Slaska:-)

Oj tam zaraz byś poleciała ....Całe szczęście , że skrzydełków Ci brak . Dziewczyny , które się odliczą przynajmniej powodzenie będą miały ....rywalki odpadły ...Z tego co się orientuję to chłopców będzie dwóch , czy może Darko też będzie ?
27 grudnia 2017 22:55 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

W biedrze to mnie dzisiaj cóś rypie....i to chyba z tego lenistwa, normalnie sobie miejsca znaleźć nie mogę ,tyle czasu na wysokich obrotach,a tu nagle nic,null ,toż to siok dla organizmu .:smiech3:

Chcesz nam powiedzieć,żeś się ochwaciła jak ten koń co go w święta zapomnieli po padoku przegonić?:):):):)A dali jazda 10x dookoła chałupy,zaraz Ci przejdzie:):):)
27 grudnia 2017 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam zaraz byś poleciała ....Całe szczęście , że skrzydełków Ci brak . Dziewczyny , które się odliczą przynajmniej powodzenie będą miały ....rywalki odpadły ...Z tego co się orientuję to chłopców będzie dwóch , czy może Darko też będzie ?

Wlasnie o to chodzi, tyla chlopa do wyboru a ja jeszcze pod francuska granica. Jak tu zyc?
27 grudnia 2017 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Wlasnie o to chodzi, tyla chlopa do wyboru a ja jeszcze pod francuska granica. Jak tu zyc?

Spróbuj po ....francusku
27 grudnia 2017 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Rozjerzyj się czujnie ,może się trafi jaki żabojad:):)Lepszy rydz jak nic ,jak to mówią:))
27 grudnia 2017 23:03 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Spróbuj po ....francusku :-):-):-)

Czytalam, ze hiszpanski jest w modzie, moze tez sprobuje.
27 grudnia 2017 23:04 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Rozjerzyj się czujnie ,może się trafi jaki żabojad:):)Lepszy rydz jak nic ,jak to mówią:))

Juz po ptokach, czyli zabojadach, smigam do Polski, tam najlepsze chlopaki.