Mazowieckie 2

27 grudnia 2017 23:13 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Alaska Się wypła z Barbarą 48 ,która bidna też chora i nie może przyjechać.
Doda,Kruszynka,Michasia ?
Zofija ,Ewa,Geronimo ,Andrew myślę że będą.
Marta też obiecywała.

Żeby ta Warszawa trochę bliżej była.No nie chce mi się,mam autobusowstręt,po jazdach Sindbadem,i za pare dni znowu.Mimo że was kocham lenistwo bierze górę  Może Darek zmontuje spotkanie w Świętokrzyskim,to się piszę
27 grudnia 2017 23:26 / 6 osobom podoba się ten post
Szkoda, że kilka dziewczyn odpada.... ale cóż, siła wyższa. Ja się wybieram i jak Pan Bóg pozwoli to pojawię sie w miejscu zbiórki. Myślę, że dotrę o 12.30. Do zobaczenia dla tych, którzy jutro będą na spotkaniu.
27 grudnia 2017 23:53 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Alaska Się wypła z Barbarą 48 ,która bidna też chora i nie może przyjechać.
Doda,Kruszynka,Michasia ?
Zofija ,Ewa,Geronimo ,Andrew myślę że będą.
Marta też obiecywała.

Dody też nie będzie. Urzędowe sprawy Dodę wstrzymały Tak mi szkoda, ale cóż......Bawcie się dobrze i wspomnijcie mnie
28 grudnia 2017 11:19 / 6 osobom podoba się ten post
Oj koleżanki,nie popisałyscie się w tym roku...z wielu chenych tylko garstka została. Mam nadzieję,że wiosenne spotkanie wypali.
28 grudnia 2017 17:26 / 5 osobom podoba się ten post
Jeżu ...co tak długo żadnych wiadomości . Kurde.
usycham a w moim wieku to nie bardzo ...Na urodę usychanie nie służy...
28 grudnia 2017 17:58 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawilżaj się, bo ususzysz się jak ta żaba u Brzechwy:):):)
28 grudnia 2017 18:03 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oj koleżanki,nie popisałyscie się w tym roku...z wielu chenych tylko garstka została. Mam nadzieję,że wiosenne spotkanie wypali.

Ja jak zwykle parę dni do tyłu,
gdzieś, coś wyczytałem, że moja na jakieś spotkanie do waw-ki się wybierała,
ale -nie wiem jak z tym spotkaniem, ale podobno mam coś w Kielcach zorganizować ?
28 grudnia 2017 18:06 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też czekam.., a ciekawość zżera....
28 grudnia 2017 18:13 / 9 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To ja wam uchyle rabka tajemnicy;) Byla stala ekipa naszych fajnych kobitek plus dwoch opiekunow. Jeden z nich to Geronimo a drugi to Andrew, ktory okazal sie przesympatycznym facetem. Wiecej nie wiem, bo jak Gero sie rozwinal w opowiadaniu, to moja podopieczna siku sobie zazyczyla zrobic, i musialam sie pozegnac;))) Zreszta szczegoly opowiedza pewnie sami zainteresowani, jak juz znajda chwile na komputer czy tez inny srajfon ;))) Wiem tylko, ze bylo super hiper zajebiaszczo.:D
28 grudnia 2017 18:36 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

To ja wam uchyle rabka tajemnicy;) Byla stala ekipa naszych fajnych kobitek plus dwoch opiekunow. Jeden z nich to Geronimo a drugi to Andrew, ktory okazal sie przesympatycznym facetem. Wiecej nie wiem, bo jak Gero sie rozwinal w opowiadaniu, to moja podopieczna siku sobie zazyczyla zrobic, i musialam sie pozegnac;))) Zreszta szczegoly opowiedza pewnie sami zainteresowani, jak juz znajda chwile na komputer czy tez inny srajfon ;))) Wiem tylko, ze bylo super hiper zajebiaszczo.:D

No coś takiego...Andrew jest z krwi i koci,żaden klon?   Teraz to czekam i ja niecierpliwie na moje mazowszanki,może jakieś focie  są ...
28 grudnia 2017 18:38 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Ja jak zwykle parę dni do tyłu,
gdzieś, coś wyczytałem, że moja na jakieś spotkanie do waw-ki się wybierała,
ale -nie wiem jak z tym spotkaniem, ale podobno mam coś w Kielcach zorganizować ?:zaklopotanie::randka2::niebo pieklo:

Kieleckie też umie się zorganizować,więc Darku do dzieła,kuś koleżanki na pokuszenie w kieleckiem...
28 grudnia 2017 18:38 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ekipa fajnych kobietek, ale bez Kobietki !   No nie wiem, ale przed Wielkanocą na 200 % będę ! Dobrze, że pracowałam dzisiaj na "jedynce", to nie było czasu myśleć o ZT.....
28 grudnia 2017 18:39 / 9 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No coś takiego...Andrew jest z krwi i koci,żaden klon?   Teraz to czekam i ja niecierpliwie na moje mazowszanki,może jakieś focie  są ...

Ani klon, ani lipa. Ludz. Zywy na dodatek. Oraz fajny ;)))
28 grudnia 2017 18:40 / 8 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ekipa fajnych kobietek, ale bez Kobietki ! :placz3:  No nie wiem, ale przed Wielkanocą na 200 % będę ! Dobrze, że pracowałam dzisiaj na "jedynce", to nie było czasu myśleć o ZT.....

Nie płakaj,mnie tez nie było,ale myślami byłam w ZT,patrzyłam nawet na zegarek o 12.30,że już zaczeli sie bawić...bez nas. Odbijemy wiosną sobie.
28 grudnia 2017 18:41 / 10 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ani klon, ani lipa. Ludz. Zywy na dodatek. Oraz fajny ;)))

To chyba utarł nosa nieowiarkom,ciekawe jak się czują ci od wyszukiwania klonów...