Mazowieckie 2

28 grudnia 2017 18:43 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To chyba utarł nosa nieowiarkom,ciekawe jak się czują ci od wyszukiwania klonów...

Pewnie tak jak zawsze w takiej sytuacji ;)
28 grudnia 2017 18:45 / 11 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No coś takiego...Andrew jest z krwi i koci,żaden klon?   Teraz to czekam i ja niecierpliwie na moje mazowszanki,może jakieś focie  są ...

Foci pci męskiej nie będzie bo nasze buźki są zastrzezone do czasu kiedy idyjotyczny zapis o własności portalu do tresci nie zostanie usunięty.
28 grudnia 2017 18:48 / 4 osobom podoba się ten post
Geronimo

Foci pci męskiej nie będzie bo nasze buźki są zastrzezone do czasu kiedy idyjotyczny zapis o własności portalu do tresci nie zostanie usunięty.:-)

Gero To choć na priv...
28 grudnia 2017 18:52 / 7 osobom podoba się ten post
Geronimo

Foci pci męskiej nie będzie bo nasze buźki są zastrzezone do czasu kiedy idyjotyczny zapis o własności portalu do tresci nie zostanie usunięty.:-)

Zapomniałam o regulaminie,w takim razie wierzę na słowo,a swoją drogą mógłbyś się lekko rozwinąć w tym temacie 
28 grudnia 2017 18:53 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pewnie tak jak zawsze w takiej sytuacji ;)

To ja uroczyście przepraszam niejakiego Andrewa,że świtała mi myśl , raczej nie o klonie ,a o podszywaniu się kogoś innego.....a z czuciem się w " takiej sytuacji " nie mam nic wspólnego.
28 grudnia 2017 18:57 / 6 osobom podoba się ten post
Geronimo

A tak w ogóle to żałuję,że nie mogłam być ,bo to co załatwiałam dzisiaj zostało załatwione i tak połowicznie ...z której strony się nie obrócić to i tak dupa.
28 grudnia 2017 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zapomniałam o regulaminie,w takim razie wierzę na słowo,a swoją drogą mógłbyś się lekko rozwinąć w tym temacie :hihi:

Nie znam tematu?
28 grudnia 2017 18:58 / 9 osobom podoba się ten post
Alaska

To ja uroczyście przepraszam niejakiego Andrewa,że świtała mi myśl , raczej nie o klonie ,a o podszywaniu się kogoś innego.....a z czuciem się w " takiej sytuacji " nie mam nic wspólnego.:-)

A Ty myslisz, ze mnie mysli o tym kim jest lub nie jest Andrew, przez glowe nie przebiegaly? Owszem. Przebiegaly. Tez przepraszam, ale tylko troche, bo ja wredny charakter mam ;)))
28 grudnia 2017 18:59 / 8 osobom podoba się ten post
Geronimo

Nie znam tematu?:-)

W temacie spotkania waszego czubku jeden nasz
28 grudnia 2017 19:00 / 8 osobom podoba się ten post
Geronimo

Nie znam tematu?:-)

Podrzucę w takim razie:" Spotkanie w Złotych Tarasach" . Teraz poprosze o obszerną relację,zwłaszcza na temat naszego kolego z krwi i kości
28 grudnia 2017 19:00 / 11 osobom podoba się ten post
Witam w takim razie i ja. Nie mnie oceniać, czy spotkanie było udane, bo porównań mi brak. Powiem jedynie tyle, że dziewczyny (miłe Panie jeśli ktoś wrażliwy) okazały się przesympatycznymi osóbkami. A Gero jest sam w sobie nie do przebicia. Dziękuję Wam za te chwile, którymi cieszyć będę swą pamięć.
28 grudnia 2017 19:03 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A Ty myslisz, ze mnie mysli o tym kim jest lub nie jest Andrew, przez glowe nie przebiegaly? Owszem. Przebiegaly. Tez przepraszam, ale tylko troche, bo ja wredny charakter mam ;)))

Ani mi przez myśl nie przebiegło gniewać się na kogokolwiek za uważanie mnie za kogoś, kim nie jestem. Tak więc nie oczekuję żadnych przeprosin, bo dla mnie samego było to bardzo zabawne. 
28 grudnia 2017 19:03 / 9 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie masz wrenego charakteru,jeśli nawet tak myślałaś to po cichu,a nie wyglaszałaś teorii spiskowych pod znakiem "rusałki błotnej"...Ciekawe co na to Jozin z Bazin.
28 grudnia 2017 19:07 / 9 osobom podoba się ten post
Andrew

Ani mi przez myśl nie przebiegło gniewać się na kogokolwiek za uważanie mnie za kogoś, kim nie jestem. Tak więc nie oczekuję żadnych przeprosin, bo dla mnie samego było to bardzo zabawne. 

Ale ja nie uwazalam Cie za podrobe kogokolwiek. Tylko sie zastanawialam czy nie bylo Cie kiedys na forum. Poza tym i tak Cie lubilam i lubie, juz nie pamietam za co? Mozliwe,ze za darmo ;))) Przeprosiny to byl zart przeciez chlopaku... Umowmy sie. Za co mam Cie przepraszac? Za to,ze o Tobie myslalam? Nie zamierzam!
28 grudnia 2017 19:09 / 8 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie masz wrenego charakteru,jeśli nawet tak myślałaś to po cichu,a nie wyglaszałaś teorii spiskowych pod znakiem "rusałki błotnej"...Ciekawe co na to Jozin z Bazin.

Bo ja sobie kiedys postanowilam (dawno to bylo, kilka miesiecy temu), ze nie bede psem tropiacym klony i kloniki, bo mi sie to juz znudzilo. Szczegolnie,ze nie pokrywalo sie z prawda. Nawet stosowny wpisik popelnilam na forum w tym temacie, ale nie zostalam zrozumiana przez wiekszosc ;) Bylo minelo ;)