Jak minął dzień 2

21 kwietnia 2017 11:17 / 2 osobom podoba się ten post
Tutaj babcia ma noc pampersa bo wie że w nocy to się śpi a nie do kibelka łazi...
Co do dnia,mija spokojnie i oby tak dalej
21 kwietnia 2017 13:53 / 3 osobom podoba się ten post
Pracowicie, dzisiaj juz trzy godziny w ogrodzie, i jeszcze trochę
21 kwietnia 2017 16:04 / 3 osobom podoba się ten post
Wystarczy, 5h w ogrodzie, gimnastyka niezła
21 kwietnia 2017 17:00 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Wystarczy, 5h w ogrodzie, gimnastyka niezła:tanczy::tanczy::tanczy:

A nie zawiało Cię ??  Zwłaszcza jak się schylałaś 
21 kwietnia 2017 18:01 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

A nie zawiało Cię ??  Zwłaszcza jak się schylałaś :lol1:

Haha , gaciory mam porządne trawnik kosiłam w pozycji pionowej, liście też , róże wysokopienne.  Ogrod w stylu angielskim, łatwo i przyjemnie się pielęgnuje, teraz idę tylko się poschylać po zioła. Polecam twarożek bio z pokrzywą, mleczem młodym i Gundermannem i Giersch( te dwa ostatnie to tylko jak ktoś się zna), jest tutaj jeszcze dziki czosnek niedzwiedzi, ale tak nie jestem pewna na 100%. 
21 kwietnia 2017 18:12 / 3 osobom podoba się ten post
Tak , pachnie też, ale odpuszczę sobie. Dzięki
21 kwietnia 2017 18:35 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

A nie zawiało Cię ??  Zwłaszcza jak się schylałaś :lol1:

Masz, bo widzę, że potrzebujesz. I krzaczory w pakiecie. 
21 kwietnia 2017 19:01 / 5 osobom podoba się ten post
Bardziej to

Historia damskiej i męskiej bielizny osobistej
Opublikowano: 09.09.2012 | Kategorie: HistoriaPublicystyka

Odkąd ciało ludzkie zaczęło tracić swą naturalną osłonę w postaci gęstego owłosienia, ważnym problemem stało się znalezienie sposobu na ochronę nagiej skóry przed dokuczliwym wpływem czynników zewnętrznych. Podczas snu wystarczyła kołderka z liści, mchu lub gałęzi, ale podczas polowania i wędrówki po bezdrożach na golasów czyhało zimno i cierniste krzewy oraz kąśliwe owady wraz ze wszelkim prehistorycznym paskudztwem.

21 kwietnia 2017 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Bardziej to:-):-):-)

Odkąd ciało ludzkie zaczęło tracić swą naturalną osłonę w postaci gęstego owłosienia, ważnym problemem stało się znalezienie sposobu na ochronę nagiej skóry przed dokuczliwym wpływem czynników zewnętrznych. Podczas snu wystarczyła kołderka z liści, mchu lub gałęzi, ale podczas polowania i wędrówki po bezdrożach na golasów czyhało zimno i cierniste krzewy oraz kąśliwe owady wraz ze wszelkim prehistorycznym paskudztwem.

Te pierwsze właściwie też mogą robić za rękaw wiatrowy, no, ale one sprzed ponad 200 lat, więc niech ma z prawdziwego zdarzenia. 
21 kwietnia 2017 21:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień minął dosyć przyjemnie i z niecierpliwością oczekiwałam na powrót z Klinki mojego sympatycznego PDP,
który niespełna dwa miesiące temu przeszedł b. poważną operację (oponiak mózgu).
Szczerze przyznaję , że jestem nieco przerażona , bowiem to nie ten sam człowiek ( w sensie fizycznym).
Jednak nie dziwi mnie to , skoro przez cały czas pobytu w klinice praktycznie leżał i zero rehabilitacji !!!
Mam nadzieję , że z czasem wróci do stanu sprzed operacji , bo siłę walki to Peter ma ogromną i już na dniach
będą przychodziły rehabilitantki do domu.
22 kwietnia 2017 08:39 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Bardziej to:-):-):-)

Te pierwsze bardzo mi sie podobaja  takie seksowne są. 
22 kwietnia 2017 09:41 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Te pierwsze bardzo mi sie podobaja :lol1: takie seksowne są. 

Ja mam takie z koronki po mojej Grosstante, ale jeszcze nie było sposobnej okazji do wystąpienia
22 kwietnia 2017 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
Może gęste owłosienie się utrzymało  na noc kolderka z mchu i grzeje
22 kwietnia 2017 09:49 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja mam takie z koronki po mojej Grosstante, ale jeszcze nie było sposobnej okazji do wystąpienia:-):-)

Zdejmowanie takich gaci to cały proces. Może być ciekawie. Niech żałują ci, którzy jeszcze !! nie widzieli 
22 kwietnia 2017 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Zdejmowanie takich gaci to cały proces. Może być ciekawie. Niech żałują ci, którzy jeszcze !! nie widzieli :lol1:

No , może to nieco wydłużyć