Teraz to Dziadka idę ''pomacać', znaczy rozebrać i ubrać do spania. Zjadł uszy od Świątecznego Zająca [ bo jeszcze się ''ostały''] , oby zatwardzenia nie dostał rano :ubikacja2:

Teraz to Dziadka idę ''pomacać', znaczy rozebrać i ubrać do spania. Zjadł uszy od Świątecznego Zająca [ bo jeszcze się ''ostały''] , oby zatwardzenia nie dostał rano :ubikacja2:
Znowu go pominęłaś przy obiedzie? Jak nie talerze, to czerstwe zające podjada... Ech... :lol2:
Moja Gwiazda cały dzień czekała na swojego syna,chyba miała nadzieję,że zrobi jej niespodziankę i przyjedzie niezapowiedzianie w Dniu Matki,a tu ani syna,ani nawet nie zadzwonił z życzeniami...
Kiedy wróciłam z pauzy, moja Pdp płakała i była smutna...wzięłam ją na taras,podałam kawę,ciasto,lody i zrobiłam jej bukiet z ogrodowych kwiatów...
Szkoda mi jej...bo też jestem matką i wiem jakbym się czuła,gdyby moi synowie zapomnieli o tym dniu..tymbardziej kiedy jestem tu na obczyznie w DE..
Tu jest jakiś " zimny chów " W Polsce inaczej się obchodzi ten dzień. Tu tylko chyba nazwa została....
Natomiast urodziny celebrują i to mi się podoba. A u nas imieniny. I jaki to ma sens ?
Ewciu tak masz racje zimny wychów...przy kolacji...moja Pdp ogląda TV i przez cały dzień trąbią w tv i radiu,że dzisiaj Muter Tag...w końcu moja Gwiazda mówi,że ona nie obchodzi tego święta...było jej po prostu wstyd i głupio,że jedyny syn nie odezwał się...ja uśmiechnęłam się pod nosem mbo swoje wiem,widzę,bo jestem tu 3 raz...
Ewciu tak masz racje zimny wychów...przy kolacji...moja Pdp ogląda TV i przez cały dzień trąbią w tv i radiu,że dzisiaj Muter Tag...w końcu moja Gwiazda mówi,że ona nie obchodzi tego święta...było jej po prostu wstyd i głupio,że jedyny syn nie odezwał się...ja uśmiechnęłam się pod nosem mbo swoje wiem,widzę,bo jestem tu 3 raz...