Basiu ! Pierwsza zasada dawnych sklepowych (ekspedientek) mówi towar macany należy do macanta:-)
Basiu ! Pierwsza zasada dawnych sklepowych (ekspedientek) mówi towar macany należy do macanta:-)
Ha ha ha mjak pomacałam/przez sen,całkiem niechcący:)/ w busie młodego pana, to mu to samo powiedziałam:):):)Musi przeraził się biedaczek bo do końca podróży w okno ino zerkał:):):) Ale co prawda to prawda ,wsio co macane należy do macanta:)
A młody był czy stary? Gdzież on się uchował!
Młody,z saksó wracał:)Był w krótkich spodenkach i okrutnie włochate nożyny miał,jak łoś:)Ja w środku siedziałąm ,zasnęłam,budzę się a dzieciak się drze:co pani robi?????A moja rączka na jego włochatym kolanku:):):)Zaciśnięta jak imadło jakie:):):)Przeprosiłąm grzecznie młodzianka ,ale co się uśmiałąm z sąsiadem z drugiej strony to moje:)Ha ha ha
Skarbie to jest bliski przyjaciel mojej Ani, a ja nie tykam zajętego towaru, zresztą też chyba jestem zajęta ???
Albo nie dotknięta?
Młody,z saksó wracał:)Był w krótkich spodenkach i okrutnie włochate nożyny miał,jak łoś:)Ja w środku siedziałąm ,zasnęłam,budzę się a dzieciak się drze:co pani robi?????A moja rączka na jego włochatym kolanku:):):)Zaciśnięta jak imadło jakie:):):)Przeprosiłąm grzecznie młodzianka ,ale co się uśmiałąm z sąsiadem z drugiej strony to moje:)Ha ha ha
Kasia bój się Boga :smiech3:
Nie bojącam:)ha ha ha To jego wina ,po kiego te kudłate giczoły na pokuszenie wystawiał:)