Jak minął dzień 2

05 listopada 2017 22:44 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Oj tam, oj tam tez mi coś wielkiego berło. A nie lepiej na faceta popatrzeć? Ja poszłam np. do kościoła św. Mikolaja w Berlinie Spandau i tam już było na czym oko zawiesić :oczko:

Biedaczek jakiś Meryjko ....Na czym to oko zawiesić ?....Chyba tylko na tych łańcuchach .
05 listopada 2017 22:54 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Biedaczek jakiś Meryjko ....Na czym to oko zawiesić ?....Chyba tylko na tych łańcuchach .

Lepszy rydz niz nic 
06 listopada 2017 07:22 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

No nie wiem co Ty robilas...., kombinuje na rozne sposoby , mozesz mi jasniej , tak wiesz prosto z mostu...

Tablet tonpaskudne ustrojstwo, wedrowalam po moich lasacvh i polach
06 listopada 2017 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
nie robię nic
06 listopada 2017 19:48 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zaraz biedaczek...   On tylko tak mniej korzystnie w... spoczynku wygląda...
06 listopada 2017 19:55 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Zaraz biedaczek... :lol2:  On tylko tak mniej korzystnie w... spoczynku wygląda... :lol2:

Przemyślałam ....Zimno mu ...temu biedaczkowi ...Można porównać do kaczora ...z zimnej wody .A podobnoż ...w zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie dryga . 
06 listopada 2017 20:00 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przemyślałam ....Zimno mu ...temu biedaczkowi ...Można porównać do kaczora ...z zimnej wody .A podobnoż ...w zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie dryga . 

No tak... Dali by mu choć kalesonki bo to zima idzie...
16 lutego 2018 22:21
A ja lece jutro po witaminke C bo mi krew z nosa poszla rano i wieczorem jak mylam glowe nad wanna to lekko poleciala. Musze wziazc wieksza dawke.a moze cos innego polecacie?
16 lutego 2018 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
Anettep

A ja lece jutro po witaminke C bo mi krew z nosa poszla rano i wieczorem jak mylam glowe nad wanna to lekko poleciala.:placze1::zlosc: Musze wziazc wieksza dawke.a moze cos innego polecacie?

Niedobrze , że ci krew leci ...Mogłaś w " Poskarzyjkach " napisać , bo to było nie było jakaś skarga jest ...Mam pytanie , Ty to chyba lubisz znaki zapytania ...czy mi sie wydaje ...
Żeby nie było spamu : dzien minął mi fajnie . Byłam na chałupkach . Pogadałam sobie o tym i o tamtym . Z firmy dzwonili ...chcieli na cito wysłać mnie na roboty ...już w tą niedzielę , ale odmówiłam , powiedziałam , że najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia ...i to by było na tyle ...
Ja pierdziuuu ...ale czadowy dzień miałam .
16 lutego 2018 22:42
Barbara niepowtarzalna

Niedobrze , że ci krew leci :aniolki:...Mogłaś w " Poskarzyjkach " napisać , bo to było nie było jakaś skarga jest ...Mam pytanie , Ty to chyba lubisz znaki zapytania ...czy mi sie wydaje ...
Żeby nie było spamu : dzien minął mi fajnie . Byłam na chałupkach . Pogadałam sobie o tym i o tamtym . Z firmy dzwonili ...chcieli na cito wysłać mnie na roboty ...już w tą niedzielę , ale odmówiłam , powiedziałam , że najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia ...i to by było na tyle ...
Ja pierdziuuu ...ale czadowy dzień miałam .

Hm.czy lubie znaki zapytania? Az sie sama musze zapytac.Kto pyta ten nie bladzi
16 lutego 2018 22:44
Anettep

Hm.czy lubie znaki zapytania? Az sie sama musze zapytac.:glupi1:Kto pyta ten nie bladzi

Oczywiście .
17 lutego 2018 07:15
5.50 moja pobudka.przynioslam kawe.wypil pdp.siedze.pyta sie mnie dlaczego mam zly wyraz rwarzy.ja ze mysle o sytuacji.pdp.powiedz jakiej? Ja: nie chce o tym mowic. To sytuacka ze swiata.przemyslam.Pdp: jestes tu.myslisz o syyuacji tu.nie mysl o innych sytuacjach
Dobrze ze jestem tylko do wtorku.a i tak w nd i pn bedzie napewno cos na co mi zwroci uwage
18 lutego 2018 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
No jaja jak berety u mnie.co ja sie tu dowiaduje to mnie tak rozsmiesza.dobrze bo bym depresji dostała. Ide spac teraz.te wstawanie w nocy mnie dobija.dzis nawet tylko po 23 wezwal i o 3 w nocy.a 5.50 pobudka.fuksnelo mi sie dzys bo pdp spal jeszcze.to sama sie obudzilam.a nie on mnie swoim klingeltem
18 lutego 2018 17:46 / 5 osobom podoba się ten post
Pol dnia przelezalam i przespalam , dobrze ze dziadek zajmuje sie soba i znaczkami.
Musialam wziac antybiotyk , najlepiej jak bym nie musiala wychodzic z lozka.
Dzis odpuscilam kawe z kolezankami , a najblizszy tydzien - rower pozycze kolezance , ktora nie ma .Niech sobie dziewcze pojezdzi.
Zaraz kolacja , choc nawet apetytu nie mam .Dzien jakos zlecial , jutro bedzie lepiej , musi byc))
18 lutego 2018 17:54 / 4 osobom podoba się ten post
dzień jak co dzień,synowa obiadek zrobiła,zjadłem a jakże,teraz czekam na syna pdp,aby na wieczór piwo jakieś przyniósł,ja już nie mam, bo mi wczoraj wychlał