Oj tam, oj tam tez mi coś wielkiego berło. A nie lepiej na faceta popatrzeć? Ja poszłam np. do kościoła św. Mikolaja w Berlinie Spandau i tam już było na czym oko zawiesić :oczko:
Oj tam, oj tam tez mi coś wielkiego berło. A nie lepiej na faceta popatrzeć? Ja poszłam np. do kościoła św. Mikolaja w Berlinie Spandau i tam już było na czym oko zawiesić :oczko:
Biedaczek jakiś Meryjko ....Na czym to oko zawiesić ?....Chyba tylko na tych łańcuchach .
No nie wiem co Ty robilas...., kombinuje na rozne sposoby , mozesz mi jasniej , tak wiesz prosto z mostu...
Biedaczek jakiś Meryjko ....Na czym to oko zawiesić ?....Chyba tylko na tych łańcuchach .
Zaraz biedaczek... :lol2: On tylko tak mniej korzystnie w... spoczynku wygląda... :lol2:
Przemyślałam ....Zimno mu ...temu biedaczkowi ...Można porównać do kaczora ...z zimnej wody .A podobnoż ...w zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie dryga .
A ja lece jutro po witaminke C bo mi krew z nosa poszla rano i wieczorem jak mylam glowe nad wanna to lekko poleciala.:placze1::zlosc: Musze wziazc wieksza dawke.a moze cos innego polecacie?
Niedobrze , że ci krew leci :aniolki:...Mogłaś w " Poskarzyjkach " napisać , bo to było nie było jakaś skarga jest ...Mam pytanie , Ty to chyba lubisz znaki zapytania ...czy mi sie wydaje ...
Żeby nie było spamu : dzien minął mi fajnie . Byłam na chałupkach . Pogadałam sobie o tym i o tamtym . Z firmy dzwonili ...chcieli na cito wysłać mnie na roboty ...już w tą niedzielę , ale odmówiłam , powiedziałam , że najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia ...i to by było na tyle ...
Ja pierdziuuu ...ale czadowy dzień miałam .
Hm.czy lubie znaki zapytania? Az sie sama musze zapytac.:glupi1:Kto pyta ten nie bladzi