Jak minął dzień 2

05 listopada 2017 19:13 / 4 osobom podoba się ten post
Mi też jak koleżance powyżej  - lenistwo, że.....szkoda gadać....
05 listopada 2017 19:30 / 7 osobom podoba się ten post
Kobietka

Mi też jak koleżance powyżej  - lenistwo, że.....szkoda gadać....:czysci okulary:

Byscie sie Obie wstydzily i nie denerwowaly czlowieka , ktory musi ciezko pracowac, zeby miec jutro wolne))).
Ostatnie dzis pranie , prasowanie mialam , W przerwie z Tereska na kawe i ciacho my wypad zrobily.Troche sie nasmialysmy , bo w kawiarni bylo wiecej Polakow , jak innych.stworzen.Spotkalysmy tam dwie kolezanki , z ktorymi zamienilysmy kilka zdan , oprocz tego okazalo sie , ze jedna z pan pracujacych w lokalu to Polka , a druga to Niemjka umiejaca kilka slow po polsku , majaca meza Polaka .
Po przerwie wrocilam do doma , dzis dziadek jakis ospaly , nie chcial isc na spacer, wrocil do lozka , a ja skorzystalam i poszlam sie spakowac.2 torby wyslalam miesiac temu do domu , pilnowalam sie zeby juz duzo nie kupowac , no ale coz jak co chwile promocje sa.No i chyba w jedna torbe ciezko mi bedzie upchac wszystko, jeszcze jutro bede kombinowac)).
Od 19 juz jestem w swoim lozku))
05 listopada 2017 19:36 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Byscie sie Obie wstydzily :-)i nie denerwowaly czlowieka , ktory musi ciezko pracowac, zeby miec jutro wolne))).
Ostatnie dzis pranie , prasowanie mialam , W przerwie z Tereska na kawe i ciacho my wypad zrobily.Troche sie nasmialysmy , bo w kawiarni bylo wiecej Polakow , jak innych.stworzen.Spotkalysmy tam dwie kolezanki , z ktorymi zamienilysmy kilka zdan , oprocz tego okazalo sie , ze jedna z pan pracujacych w lokalu to Polka , a druga to Niemjka umiejaca kilka slow po polsku , majaca meza Polaka .
Po przerwie wrocilam do doma , dzis dziadek jakis ospaly , nie chcial isc na spacer, wrocil do lozka , a ja skorzystalam i poszlam sie spakowac.2 torby wyslalam miesiac temu do domu , pilnowalam sie zeby juz duzo nie kupowac , no ale coz jak co chwile promocje sa.No i chyba w jedna torbe ciezko mi bedzie upchac wszystko, jeszcze jutro bede kombinowac)).

No widzisz......moja szmacianka Tobie by się przydała......
05 listopada 2017 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Byscie sie Obie wstydzily :-)i nie denerwowaly czlowieka , ktory musi ciezko pracowac, zeby miec jutro wolne))).

Nie wiem jak Ewa, ale ja wolałabym pauzę spędzić chociaż na świeżym powietrzu, a nie na kanapie....pogoda dzisiaj do niczego, to zostałam w domu. Nie lubię tak....gnić !
05 listopada 2017 19:45 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

No widzisz......moja szmacianka Tobie by się przydała......:-)

Pozycze od dziadka , wezme najwieksza  w ostatecznosci zapakuje z biedronki , tylko ze nie jade prosto do domu , a do duzego miasta w De, troche siara bedzie ))
05 listopada 2017 19:50 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Pozycze od dziadka , wezme najwieksza :lol3: w ostatecznosci zapakuje z biedronki , tylko ze nie jade prosto do domu , a do duzego miasta w De, troche siara bedzie ))

05 listopada 2017 19:52 / 5 osobom podoba się ten post
Wlozylqam się dzisiaj 2h , nogi czuje
05 listopada 2017 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

Niedziela minęła mi na lenistwie.....:-)

Dziś też tak było.
05 listopada 2017 20:08 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Wlozylqam się dzisiaj 2h , nogi czuje:strach na wroble:

No nie wiem co Ty robilas...., kombinuje na rozne sposoby , mozesz mi jasniej , tak wiesz prosto z mostu...
05 listopada 2017 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

No nie wiem co Ty robilas...., kombinuje na rozne sposoby , mozesz mi jasniej , tak wiesz prosto z mostu...

05 listopada 2017 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:lol3:

Ty sie nie smiej , tylko tlumacz))
05 listopada 2017 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Ty sie nie smiej , tylko tlumacz))

Nie potrafię.
05 listopada 2017 20:15 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:lol3: Nie potrafię.

E nie gadoj , Liska wszystko potrafi , jak chce oczywiscie 
05 listopada 2017 20:17 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

E nie gadoj , Liska wszystko potrafi , jak chce oczywiscie :-)

Przeceniasz mnie, nie znam języków obcych,,,
05 listopada 2017 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Przeceniasz mnie, nie znam języków obcych,,,:lol3:

Znasz , tylko moze nie wiesz ło tem ))