Jak minął dzień 2

19 lutego 2018 06:50 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E...to z Ciebie niezły herbatnik musi być ...
Może wychlał Ci to piwo , bo chciał dać do zrozumienia , że jesteś opiekunem jego rodzica i chce , żebyś nie podchlewał , tylko solidnie zajął się robotą ?
Być może wstydliwy jest i w ten sposób chciał Ci pokazać , że w tej robocie alkoholu nie pijamy , bo jest to nieodpowiedzialne ?

A Koleżanka to gdzie była wczoraj??
19 lutego 2018 07:15 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A Koleżanka to gdzie była wczoraj?? :aniolki:

Urlopowałam sobie ....caluchne dwa dni ...od forum . Spróbowałam skorzystać z życzeń Oliwiera , kiedy mojego posta z zapytaniami wysłał gdzieś w kosmos ....tak ładnie na zielono życzył mi miłego weekendu , że grzechem było nie skorzystać . Uffff....alem sobie pięknie od forum odpoczęła ....Za to dzisiaj ( wstałam przed 6-tą ! ) miałam chociaż coś do poczytania , uzupełnienia forumowej lektury ...aleee...sie działo ...normalny szał
19 lutego 2018 08:45 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E...to z Ciebie niezły herbatnik musi być ...
Może wychlał Ci to piwo , bo chciał dać do zrozumienia , że jesteś opiekunem jego rodzica i chce , żebyś nie podchlewał , tylko solidnie zajął się robotą ?
Być może wstydliwy jest i w ten sposób chciał Ci pokazać , że w tej robocie alkoholu nie pijamy , bo jest to nieodpowiedzialne ?

piwo to nie alkohol,pijemy  w sobotę i niedzielę po 1-2 flaszki na głowę razem z dziadkiem,nie ja to wymyśliłem,taki tu zwyczaj panował zanim jeszce przyjechałem
19 lutego 2018 08:51
maras1

piwo to nie alkohol:-),pijemy  w sobotę i niedzielę po 1-2 flaszki na głowę razem z dziadkiem,nie ja to wymyśliłem,taki tu zwyczaj panował zanim jeszce przyjechałem:-)

Tak tylko zapytałam , bo gdzieś wcześniej napisałeś o zakupie skrzynki piwa . Dlatego pomyślałam , że walisz równo .
19 lutego 2018 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak tylko zapytałam , bo gdzieś wcześniej napisałeś o zakupie skrzynki piwa . Dlatego pomyślałam , że walisz równo .

Barbaro miła i niepowtarzalna,pisałem że kupiłem karton-6 piw,swoją drogą za mało
19 lutego 2018 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj zostałam poproszona o pocerowanie majtków, podkoszulków i ręczników. Pocerowałam.
19 lutego 2018 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Dzisiaj zostałam poproszona o pocerowanie majtków, podkoszulków i ręczników. Pocerowałam.

to już eko-ludki nowych gaci nie kupują tylko łatają sita :pana do kosza:   oj oj też tam masz wyzwanie 
19 lutego 2018 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Noooo,żeby Ci familia całego bagażnika szmat dziurawych nie przywiozła....he he he
19 lutego 2018 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

:zaskoczenie:   to już eko-ludki nowych gaci nie kupują tylko łatają sita :pana do kosza:   oj oj też tam masz wyzwanie :-)

ja mam szczęście mój dziadek jest bez gaci 
19 lutego 2018 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
maras1

ja mam szczęście mój dziadek jest :-)bez gaci 

Szczęście dla Ciebie, powiadasz...

20 lutego 2018 06:29 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

:zaskoczenie:   to już eko-ludki nowych gaci nie kupują tylko łatają sita :pana do kosza:   oj oj też tam masz wyzwanie :-)

Kama, tu nawet szczotki do klo nie ma, bo klo jest z bardzo drogiej porcelany ;-) 
20 lutego 2018 06:30 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Noooo,żeby Ci familia całego bagażnika szmat dziurawych nie przywiozła....he he he

Kasiu, na moje szczęście bliskiej i blisko familii brak ;-) 
20 lutego 2018 07:52 / 2 osobom podoba się ten post
maras1

ja mam szczęście mój dziadek jest :-)bez gaci 

Twój dziadek ma jednorazowe i zamiast zaszywać dziury, to pewnie suszy.  To też eko i szparen.    
20 lutego 2018 12:25 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

Kama, tu nawet szczotki do klo nie ma, bo klo jest z bardzo drogiej porcelany ;-) 

To jak je czyścicie?
20 lutego 2018 14:38
Malgoszg