To dla seniorów, spokojniejsza:-) Przecież to bez wstawania, na siedząco. Dziś siostrzenica mi pokazała w domu. I całkiem nieźle się tu bawią na ćwiczeniach. Muszą się porozciągać, poćwiczyć- każdemu się przyda.
To dla seniorów, spokojniejsza:-) Przecież to bez wstawania, na siedząco. Dziś siostrzenica mi pokazała w domu. I całkiem nieźle się tu bawią na ćwiczeniach. Muszą się porozciągać, poćwiczyć- każdemu się przyda.
Uprzedzam,że w trakcie badania możesz poczuć gorąc w tzw.dolnych partiach:):):)hi hi hi Jak robiłam to pierwsze TK to pani do mnie mówi:poczuje pani gorąco w specyficznym miejscu....leżę sobie grzecznie,badanie trwa, aż tu nagle.......Sam zobaczysz:)
To jest bardzo dziwne uczucie. Dziwne wewnętrzne ciepło rozchodzące się po calym ciele. Gdyby wcześniej nie uprzedzili to miał bym wrażenie , że to zawal serca.
Też zabieram się za obiadek , lubię jak wszyscy pracują , cisza spokój i kasa rośnie
A to nie bardzo rozumiem ...Lubisz ja wszycy pracują wokół Cibie , czy tutaj ,na forum przeszkadza Ci , że ktoś , coś skrobnie ?
praca = płaca , skrobać można , nawet wskazane jest :hejka:
pracować w cibie też lubie i wokół
Nie bardzo zrozumiałam.:-)
Nie bardzo zrozumiałam.:-)
To dobrze że średnio zrozumiałaś ,
Nie przejmuj się ,ja bardzo nie zrozumiałam,ale już się przyzwyczaiłam,że Cien lubi w obcym narzeczu sobie pogadać:)Niech tam sobie skrobie:):)Po swojemu:)
Chyba będę musiała omijać posty Cienia.:-)
Nie przejmuj się ,ja bardzo nie zrozumiałam,ale już się przyzwyczaiłam,że Cien lubi w obcym narzeczu sobie pogadać:)Niech tam sobie skrobie:):)Po swojemu:)