Co dzisiaj gotujesz na obiad? 11

18 października 2017 12:02 / 5 osobom podoba się ten post
Trzecia odslona rosolu czyli krem z kalafiora z pulpetami z lososia. Oraz koperkiem. Na szczescie juz jutro mięsko! Duzo mięska
18 października 2017 12:06 / 3 osobom podoba się ten post
Zatęskniło mi się za zupą.Czemu ja zawsze tak trafiam że zup nie lubią.Tu raz zrobiłam,babcia mówi dobra,ale nie rób częściej niż raz na dwa tygodnie.
18 października 2017 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
Piersi z kurczaka , ryż , marchew , budyń
18 października 2017 12:52 / 3 osobom podoba się ten post
Marta2

Zatęskniło mi się za zupą.Czemu ja zawsze tak trafiam że zup nie lubią.Tu raz zrobiłam,babcia mówi dobra,ale nie rób częściej niż raz na dwa tygodnie.

Moja ma to samo. Niby nie przepada ale wcina az uszy podskakuja. 
18 października 2017 12:55 / 6 osobom podoba się ten post
Boze czemus mnie pokaral )), najpierw placki ziemniaczane byly w planach , ale ze gosciu nie sprzedawal dzis , to jedzenie gotowane w miesnym , ale tam nie dotarlismy , bo byla wizyta w banku , zabawialam sie w ochroniarza)), chronilam dziadka swoimi piersiami - choc raz na wyjezdzie sie przydaly ))), i do domu to na szybko zupa z puszki brrrrrr(((
18 października 2017 13:18 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Boze czemus mnie pokaral )), najpierw placki ziemniaczane byly w planach , ale ze gosciu nie sprzedawal dzis , to jedzenie gotowane w miesnym , ale tam nie dotarlismy , bo byla wizyta w banku , zabawialam sie w ochroniarza)), chronilam dziadka swoimi piersiami - choc raz na wyjezdzie sie przydaly ))), i do domu to na szybko zupa z puszki brrrrrr(((

To ile On tej gotówki pobrał,że musiałaś własne pierwsi wystawić do obrony!!!??
18 października 2017 14:24 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Kupne placki ziemniaczane???Toż to lenistwo skrajne jest ,to i kara być musi za sam pomysł:)Raz mnie podkusiło,jedyny i ostatni-łobrzydlistwo łobrzydliwe:(
18 października 2017 14:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kupne placki ziemniaczane???Toż to lenistwo skrajne jest ,to i kara być musi za sam pomysł:)Raz mnie podkusiło,jedyny i ostatni-łobrzydlistwo łobrzydliwe:(

Wiem , ale tu inna polityka jest(((, a nawet jak zrobie to bym uslyszala ze niedobre , to po co sie wysilac ((
18 października 2017 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Leczo z papryki, albo faszerowaną paprykę, albo gulasz, a z reszty pomidorowej sosik doń.

Masz u mnie drugi słoik,
P.O. Teściowej faszerowana papryka bardzo smakowała.
18 października 2017 21:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś była zupa rybna z wczoraj i ryż z sosem plus sałata z winigretem. A do kawy upieklam babke kokosową z glazurą czekoladową....
19 października 2017 10:13 / 3 osobom podoba się ten post
Racuchy dla Pdp,a dla mnie filet z kurczaka grillowany i sałata .
19 października 2017 10:18 / 2 osobom podoba się ten post
Taki jakby gulasz z Leberkäse,w kostkę pokrojone,trochę cebuli papryki,pomidory,zgęszczone zabielone śmietanką.Plus ryż,i może sałata lodowa.Szybki obiad bo nie mam weny dzisiaj
19 października 2017 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Udka pieczone, ziemniaki. Bukiet warzyw dla mnie, dla pdp- apfelmuss.
19 października 2017 11:25 / 8 osobom podoba się ten post
Leberkase plus bratkartofeln plus salata. Oraz pudding na deser. Ze smietana ubita przez producenta niezdrowej zywnosci. Znaczy sie gotowiec.
19 października 2017 11:38 / 5 osobom podoba się ten post
No to dokładnie gotujemy to samo, tyle że u mnie deserów się nie jada.