No to dokładnie gotujemy to samo:-), tyle że u mnie deserów się nie jada.
No to dokładnie gotujemy to samo:-), tyle że u mnie deserów się nie jada.
Sprobuj mojej pdp nie dac deseru. Przekopie lodowke dokladnie tak samo,jak Darko stare watki na forum ;)
No, dziś to moja Pdp, będzie mieć 2w1 czyli racuchy na obiad i podwieczorek...przez Caritas i późno załączoną kroplówkę,która idzie krew z nosa..dziury w butelce już porobiłam,a ta franczeska i tak ledwo co kapie,a jest na full.:nerwowa1:
Piersi z kurczaka , ryż , marchew , budyń
Cieniu...Bys sie wzial i przedstawil, co? Bo tyyyleee lajkow mi podarowales i chcialabym wiedziec kto jest dla skromnej myszy taki milutki :))))
Cieniu...Bys sie wzial i przedstawil, co? Bo tyyyleee lajkow mi podarowales i chcialabym wiedziec kto jest dla skromnej myszy taki milutki :))))
Janek , opiekun
Milo mi Janku opiekunie. A jak trafiles do nas na forum? Jestes na zleceniu czy w PL? No mooow,opowiadaj ;)))
Mnie również miło , Nooo jakoś się zarejestrowałem , zalogowałem i tak trafiłem na forum . Jestem w pracy (na zleceniu ) Nie chcę sie rozpisywać , jestem raczej biernym obserwatorem , dziekuje za zwrócenie uwagi na mój skromny profil .
Ale dlaczego biernym? Przeciez moglbys sie z nami podzielic swoja wiedza, merytorycznie of kors. Taki zarcik ;)
Wiedza to majątek , skarb . Jestem biednym opiekunem na etapie dorabiania się