Pochwalijki 5

11 sierpnia 2025 11:15 / 5 osobom podoba się ten post
Muszę się pochwalić że wczoraj syn i żona  pdp zaprosili nas na 18,00 na kolację do baru ale siedzieliśmy na dworze bo było cieplutko.Poznałam ich córkę i dwóch synów,bardzo sympatyczni.Widziałam ich wczoraj pierwszy raz .Wywarli na mnie dobre wrażenie. Każdy zamawiał co chciał a mnie pomogli wybrać i trafili w sedno. Pyszny stek z sosem pieczarkowym i frytkami oraz sałata na kwaśno (to mi nie smakowało).Miałam tak dużą porcję że resztę steku dali mi na wynos. Zamroziłam sobie i będę miała obiad w środę gdy pdp będzie w przedszkolu .Bardzo to miłe ze strony rodziny. Córka pdp też kiedyś zabrała nas do baru(restauracji) na kawę i dobre ciacho🍰☕.Bardzo sympatyczna rodzina.
06 listopada 2025 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dostałam od syna pdp 10 motków wełny ,całe pół kilograma
Niektóre rodziny potrafią zadbać żeby opiekunka miała co robić na zleceniu 
Jeszcze 50 euro mi dołożyli, wiem trochę mało ,ale co poradzić 
Jutro idę kupić coś do perfumerii ,bo fajne kosmetyki tu  są 
13 lipca 2026 12:53 / 3 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalę , że kupiłam sobie fotel wiklinowy bujany. Zawsze o takim marzyłam, żeby w lecie był na tarasie w zimie w domu. 💪
14 lipca 2026 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

A ja się pochwalę , że kupiłam sobie fotel wiklinowy bujany. Zawsze o takim marzyłam, żeby w lecie był na tarasie w zimie w domu. 💪

14 lipca 2026 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

:odpoczynek_kominek: 

Kominka nie mam ale mniej więcej tak to wygląda. 🙈
14 lipca 2026 13:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry i nas pada deszcz a nawet są błyskawice i grzmot  .
Powietrze czyste i pachnące .Byłam dzisiaj w Netto oczywiście kupiłam kwiaty .
Dobrego dnia .🌺🌺
14 lipca 2026 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

W pupę musi być wygodnie :) Mam taką fotelową huśtawkę. Fotel gdzie kupiłaś jesli mogę spytać?
14 lipca 2026 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W pupę musi być wygodnie :) Mam taką fotelową huśtawkę. Fotel gdzie kupiłaś jesli mogę spytać?

Wiklinowy market Iwarpol. Na Facebook. 
16 lipca 2026 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Wiklinowy market Iwarpol. Na Facebook. 

Zajrzę na FB , widziałam mają też stronę www, ale tam akurat nie widziałam tych foteli, dzienks :)
03 sierpnia 2026 12:12 / 2 osobom podoba się ten post
Skończyłam chuste na szydełku  niestety zdjecie po zmniejszeniu zniekształca wzór  ale i tak Wam pokaże 😉

03 sierpnia 2026 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

Skończyłam chuste na szydełku :-) niestety zdjecie po zmniejszeniu zniekształca wzór :bezradny: ale i tak Wam pokaże 😉

03 sierpnia 2026 19:22 / 2 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Skończyłam chuste na szydełku :-) niestety zdjecie po zmniejszeniu zniekształca wzór :bezradny: ale i tak Wam pokaże 😉

Piękna- wzoru może tak nie widać, ale ten efekt ombre super :)