No Ty to potrafisz drugiej kobiecie humor zepsuć 😉

A ja się pochwalę, że upiekłam babkę 💥🍰☕
BRAWO TY TRZYMAM KCIUKI ALE JAK JUZ PIECZESZ ZNACZY DZIADEK TWÓJ.CZYLI JEST JAK W DOMU I SIŁY WRÓCIŁY........BRAWO:aniolki:
Akurat dzisiaj mamGute Laune i dlatego upiekłam no i spałam prawie pięć godzin w nocy 💥Ale Senior jest taki sam,bez kija nie podchodź 😂
A ja się pochwalę.Robilam ostatnio maliniwą chmurkę i wiecie co? Wyszła mi chmura gradowa.:strach na wroble:
Chyba mam zły przepis.
Na pewno wina przepisu,z dobrego zawsze się udaje :-)
A ja się pochwalę.Robilam ostatnio maliniwą chmurkę i wiecie co? Wyszła mi chmura gradowa.:strach na wroble:
Chyba mam zły przepis.
Taka akuratna :) Przy babce nie ma co za dużo kombinowac , aby czegoś nie zepsuć. Wygląda super :)
A ja przedwczoraj z nadprogramowych bananów a było ich aż 8-upiekłam prościutkie ciasto. Riśtig bananowe w smaku. Wystarczyło banany zblendowac, dodac wczesniej do utartych z niewielką iloscią cukru lub erytrolu, jajek. Dodac trochę mąki( w tym pół porcji mąki migdałowej-ciasto jest delikatniejsze i jeszcze smaczniejsze), proszek do pieczenia , stopione masło. Opcjonalnie bakalie. Oczywiście upiec, ale bez przesady :) No i zostało zjedzone w mgnieniu oka. Nie dożyło następnego dnia :oczko2: