Dla zainteresowanych: przed dwiema minutami akcja porodowa zakończyła się sukcesem. Wagi ani wielkości obiektu nie znam,za to konsystencja znana mi z opowiadania. Rodzic czuje się dobrze.:smiech3:
Dla zainteresowanych: przed dwiema minutami akcja porodowa zakończyła się sukcesem. Wagi ani wielkości obiektu nie znam,za to konsystencja znana mi z opowiadania. Rodzic czuje się dobrze.:smiech3:
Łoo matko, moja zmienniczka przyjedzie już !!! W piątek rano, a ja dopiero we wtorek rano wyjeżdżam.
Dziś do samych drzwi przyszła paczka do mnie z zagranicy tzn z Polski z zapasem liquidów i grzałek :yahoo: Pan Vaniliowy nadał zwykłym poleconym i tylko tydzień szła,dzięki temu pani vaniliowa już dziś będzie się świeżymi aromatami zaciągać aż do samego żołądka :fajnie:
Nie wyczytałam, czy Ty się cieszysz :welcome:, czy nie :chowa sie: ?
Nie ma to żadnego związku, ale ja cieszyłabym się ogromnie :bravo::yahoo::upup::oklaski:
Łoo matko, moja zmienniczka przyjedzie już !!! W piątek rano, a ja dopiero we wtorek rano wyjeżdżam.
Cieszę się że mam zmienniczkę, ale dlaczego tak wcześnie, tyle dni z o obcymi ludzmi.
Bosze.Po co tak szybko.?Cztery dni co tam tyle przekazywać.Jeszcze jak jakaś fajna kobita się trafi to ok.Gorzej jak maruda będzie.
Ja byłam kiedyś w Ulm, cztery dni ze stala opiekunka, szalony czas, Magda PDP do mercedesa i w świat, mogę tak częściej:dwa piwa:
PDP -a miała na imię Magda , czy opiekunka Magda wyruszała z PDN-ą w swiat tym mercedesem ?:zaklopotanie:
Opiekunka Magda:ferrari: mandat za mandatem