W domu 9

08 stycznia 2026 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
Aldonak

W jakim kolorze? Nauczy się jeździć po śniegu.😁

Od wszystkich dziadków, nie rywalizujemy kto lepszy :) I autem dzieciaki muszą się podzielić. Myslą, że teraz rodzice muszą bardzo pilnować, aby bryki z garażu nie wyprowadziły , choc obecnie w mieście śniegu niewiele. 
10 stycznia 2026 22:55
tina 100%

Od wszystkich dziadków, nie rywalizujemy kto lepszy :) I autem dzieciaki muszą się podzielić. Myslą, że teraz rodzice muszą bardzo pilnować, aby bryki z garażu nie wyprowadziły , choc obecnie w mieście śniegu niewiele. 

Ładne, różowe.🙂 Zdążyłam zobaczyć. Czemu to zdjęcie zniknęło? 
10 stycznia 2026 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Aldonak

Ładne, różowe.🙂 Zdążyłam zobaczyć. Czemu to zdjęcie zniknęło? 

Znikneło, bo nie zmienilam ustawien wyświetlania w hostingu. Ładuje najpierw zdjęcia na zewnetrzny hosting, dopiero potem tu. Nie muszę ich tak drastycznie zmniejszac . No i mam nad własnymi zdjęciami kontrolę. 
13 stycznia 2026 13:50 / 2 osobom podoba się ten post
Za 2 tygodnie też tu się przywitam. Dziś życzę wam miłego dnia.
12 marca 2026 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj byłam z wizytą u okulisty 
Dzięki najwyższemu wszystko ok nawet mi okularów nie zmienił . 
Po zapodaniu atropiny dobrał się do plamki żółtej. ucieszylam się, że zaćmy mimo usilnych starań nie znalazł  .Jednak co się nasłuchałam w poczekalni to moje i na zdrowie mi nie wyszło . Bardzo dużo osób z zaćma , czyżby była to choroba na obecne czasy? 
Kontrolujcie wzrok , ja to robię raz w roku .Same badania nie ustrzegą przed zmianami , wolę jednak mieć  pod kontrolą i w porę działać. 
Zeza nie mam 
01 kwietnia 2026 08:43
Dzisiaj jadę do miasta ,szukam koszyczka na zrobienie stroika .Musi być plastikowy bo będzie stał na tarasie .Kwiaty już mam ,zajączek dyżurny od dawna ten sam czeka na ekspozycję .

Na wyjeździe też robiłam ozdóbki,żeby sobie humor poprawić . Podopiecznej to było obojętne .