Mysle, ze tandem mesko-damski bylby super.
Ewo, czy to...no brzmi jak propozycja....
Wydaje mi się, ze mogłabym tak pracować. Możesz to traktować jako propozycję.....:-)
Dlatego ważne jest dopasowanie się charakterami. Ja też pracowałam w duecie i z jedną mamy kontakt do dziś,pracowało nam się super,nie wchodziłysmy sobie w kompetencje ale jak jedna potrzebowała pomocy to druga pomagala. Właściwie rozumiałyśmy się bez słów.
Z drugą opiekunką tolerowałyśmy się,nie obyło się bez tarć i chyba obie odetchnełysmy z ulgą jak kontrakt się skonczył.
Mężczyzna tez był, a co :-) miał co prawda partnera:-( tak seplenil ze ,6 h pracy z nim NB było niczym dobra komedia:dwa piwa:
Przeczytałem temat i sądzę, że Opiekunka z Opiekunem mogli by pracować, a jeszcze jeśli by darzyli siebie sympatią to już z pewnością było by dobrze.:-)
Przeczytałem temat i sądzę, że Opiekunka z Opiekunem mogli by pracować, a jeszcze jeśli by darzyli siebie sympatią to już z pewnością było by dobrze.:-)
Zgadzam sie z Toba:-)
Wprawdzie z moim zmiennikiem tylko się zmieniam, ale on mi zostawia parę butelek po piwie a ja mu śmieci do wyrzucenia...:hihi:
Idealne partnerstwo:-)
Ale ja z Tobą nie. Ze wspólnej pracy nici.
To nie byla propozycja pracy. W wielu kwestiach sie z Toba nie zgadzam.