,,,,,,,,,14,,,,,,Dnia jeszcze.
Pracuję od Listopada, w Październiku też byłam w pracy przecież, . Wydaje mi się, że Ja cały czas pracuję,,,krótka przerwa w Grudniu, Styczeń i połowa Lutego.
Potem krótka przerwa w domu i dalej praca,,,,,,,,
,,,,,,,,,14,,,,,,Dnia jeszcze.
Pracuję od Listopada, w Październiku też byłam w pracy przecież, . Wydaje mi się, że Ja cały czas pracuję,,,krótka przerwa w Grudniu, Styczeń i połowa Lutego.
Potem krótka przerwa w domu i dalej praca,,,,,,,,
Jak dobrze pójdzie, to jutro będę mogła zacząć odliczanie i chyba wysunę się na prowadzenie :ksiaze na rumaku: , przed Ciebie i Kasię ( 19-21 marzec ?) :-)
Ale wysuniesz,wysuniesz:)Ja ok 25-26 marzec.Dziś mi się nie chce liczyć ,niech Magdzie policzy ,bo się do imętu dziewczyna rozleniwi:):):)
Ale wysuniesz,wysuniesz:)Ja ok 25-26 marzec.Dziś mi się nie chce liczyć ,niech Magdzie policzy ,bo się do imętu dziewczyna rozleniwi:):):)
Ojej musze troche popracowac glowa , ale nie chcialo mi sie , wrocilam do poprzedniego dnia , tu odjelam , tu dodalan.
Wiec z moich obliczen rannych (, bo wieczorem moga byc inne )))
Kasia -50 :slodki krolik:
Ja - 53 :slodki krolik:- chyba....:-(
Chyba nie:( Bez dziś,żeby porządek był, to będzie :Ty 54, a ja 51:):):)A to ja miałam z matmy zawsze pod górkę:) Dwie nas w klasie takie sieroty matematyczne było,Dorotka i ja/wśredniej szkole/ i stary,"przedwojenny" profesor B. Po półroczu zorietował się jakie mu się tumany dwa trafiły i potem to najczęściej było tak:" idźcie dziewczęta na papieroska,nie denerwujcie siebie i mnie":):):)
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3110/wzajemna-pomoc-/na-wyjezdzie-40/page/56