Odliczamy.
Ellax2. 8:szampan:
Mariakwiecien 8+8
Dusia1978 8+9
Stelika 8+9
Juz niedługo. :radosc1:
A potem :ferrari: podróż i dużo :sex:
:bravo:
Odliczamy.
Ellax2. 8:szampan:
Mariakwiecien 8+8
Dusia1978 8+9
Stelika 8+9
Juz niedługo. :radosc1:
A potem :ferrari: podróż i dużo :sex:
:bravo:
-------------------15--------------------:wiezienie: Jest ciężko.Czas się dłuży niemiłosiernie, a pdp przechodzi samą siebie w uprzykrzaniu mi życia. To taka kara za to, że wyjeżdżam.
Moze sie denerwuje na mysl taka, kto przyjedzie teraz??????:bezradny:
Tak Dusia, dokładnie tak jest. Nawet tego specjalnie nie ukrywa. Wczoraj stałyśmy na szczycie schodów do piwnicy, to wypaliła agresywnym tonem "jakbyś mnie teraz z tych schodów zepchnęła, to miałabyś w końcu spokój i szybciej do domu byś pojechała", albo "prędzej się zabiję, niż zostanę tu z nową, obcą kobietą".
Tak Dusia, dokładnie tak jest. Nawet tego specjalnie nie ukrywa. Wczoraj stałyśmy na szczycie schodów do piwnicy, to wypaliła agresywnym tonem "jakbyś mnie teraz z tych schodów zepchnęła, to miałabyś w końcu spokój i szybciej do domu byś pojechała", albo "prędzej się zabiję, niż zostanę tu z nową, obcą kobietą".
Nie słuchaj jej :smiech3: Pracujesz ze starszą osobą, zdystansuj się, i wyjdzie ci na zdrowie. :tanczy:
Fajna ta babcia tak ogolnie? Szukam na maj i czerwiec "lekkiej" szteli. :bezradny:
Da się lubić. Przynajmniej na początku. Wytrzymałam tu 4 -mce. To jest mój drugi wyjazd, nie mam za bardzo porówniania, ale jak dla mnie jest dość ciężko, jest nocne wstawanie-nie zawsze. I oprócz przerwy prawie wcale czasu wolnego. No i na pewno trzeba mieć dużo cierpliwości. Są też plusy,np to ,że syn jest tylko raz w miesiącu, a w domu obok mieszka fajna Polka, no i kasa jest nie najgorsza.Ale zmienniczka potrzebna na 14.04. Coś mi się kojarzy, że pisałaś wcześniej, że jesteś w Heidelbergu, więc jak chcesz możesz nas odwiedzić. Poznasz moją Obrażoną Królewnę:)
Witam dziewczyny. Zabiegana jestem przed swietami. A moze to i dobrze bo czas szybciej zleci. Wyliczanke skarcamy.
Ellax2 7
Mariakwiecien 10 +5
Dusia1978 10+6
Stelika 10+6
Juz niedlugo. :bravo:
Odliczania ciąg dalszy.
Ellax2 6
Mariakwiecien 7+7
Dusia1978 . 7+8
Stelika . 7+8
:oklaski1:
Jutro wieczorkiem kierunek dom:wielkanoc3:rodzinnka zakupy poczyniła wiec pozostało tylko cos z tego "wyczarowac":wlk10:
Bezpiecznej podróży. :wlk11: