Moje urodziny i imieniny 5

15 maja 2025 07:12 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń zdrówka życzę 100lat dla wszystkich solenizantek :-):kwiaty_serca::szampan:

Coś ta nasza Zofija przepadła jak kamień w wodę .  Szkoda  .
15 maja 2025 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziś zimnej Zośki. Zofiom, Zosiom, Zosieńkom życzę wszystkiego naj - znam tylko fajne kobitki o tym imieniu :) 

Zośka fajną jest 😀, fajne imię, fajne zdrobnienie.
Dołączam się do życzeń 😘.
15 maja 2025 07:32 / 1 osobie podoba się ten post
TolaTosia

Zośka fajną jest 😀, fajne imię, fajne zdrobnienie.
Dołączam się do życzeń 😘.

Zośka coś, co lubię .

To z Wilków  szeroka gama .
 Bo Baśka miała tylko fajny biust 
15 maja 2025 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Coś ta nasza Zofija przepadła jak kamień w wodę .  Szkoda  .

Już nawet na fb ja mało widać albo to ja mało obserwuje
15 maja 2025 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Już nawet na fb ja mało widać albo to ja mało obserwuje

Kiedyś tu coś  skrobneła 
Fajna babka 
09 czerwca 2025 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
Najlepszego wszystkim zodiakalnym Bliżniętom - debesciaki jestesmy, nie ma co gadać. Napędzani duchem niespokojnym dlugo zachowujemy swietną formę fizyczną  
Mleczko trzymaj się w dniu dzisiejszym i wszystkiego najlepszego .x10 Ja jade na oparach , dobrze, że ten dlugi weekend sie juz konczy :)
09 czerwca 2025 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Najlepszego wszystkim zodiakalnym Bliżniętom - debesciaki jestesmy, nie ma co gadać. Napędzani duchem niespokojnym dlugo zachowujemy swietną formę fizyczną :-) 
Mleczko trzymaj się w dniu dzisiejszym i wszystkiego najlepszego .:szampan:x10 Ja jade na oparach:szampan: , dobrze, że ten dlugi weekend sie juz konczy :)

Dziękuję za życzenia Tobie też wszystkiego o czym jeszcze marzysz . Niech się spełni .

Dodam, że my bliźniaczki jesteśmy wierne nie tylko zasadom ale tak ogólnie . co raz postanowione , trzymamy się tego .

Są jeszcze bliźniaczki na forum ?????
09 czerwca 2025 11:51
Mleczko

Dziękuję za życzenia Tobie też wszystkiego o czym jeszcze marzysz . Niech się spełni .

Dodam, że my bliźniaczki jesteśmy wierne nie tylko zasadom ale tak ogólnie . co raz postanowione , trzymamy się tego .

Są jeszcze bliźniaczki na forum ?????:serce:

Dziękuję :) Pewnie pózniej sie okaże czy tylko my cztery 
Co do bliżniaczek to w punkt. Lubimy sobie podadac , powygłupiac się, ale jak co do czego, to nie rozglądamy sie na boki.