Moje urodziny i imieniny 5

25 lipca 2025 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wszystkim lipcowym Krystynom,Krysiom,Tinom ,które dzisiaj obchodzą imieniny,życzę wszystkiego co najpiękniejsze . Zdrowia,miłości,radości ,spokoju w głowach i sercach ,pięknych marzeń i ich spełnienia 🌹🌹🌹

Ooo Tina to moja ulubiona wokalistka. Nawet nie wiedziałem, że to imię występuje w Polsce. Wszystkiego dobrego! 
26 lipca 2025 17:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witam i biegnę z życzeniami imieninowymi. Wszystkiego najlepszego wszystkim Annom (Mleczko specjalnie chyba dała gdzieś dyla żeby od imienin uciec ),Hankom,Mirosławom i Grażynom lipcowym. Cieszcie się zdrowiem i każdą chwilą życia. Pozdrawiam imieninowo 🌹🌹🌹
I jeszcze po słoneczniku do każdej solenizantki wysyłam 🌻🌻🌻🌻
28 lipca 2025 15:22
Wszystkiego najlepszego💐☺️
29 lipca 2025 15:24 / 2 osobom podoba się ten post
Gusiu - z okazji twojego  swięta - wszystkiego najlepszego  Niech energia, pogoda ducha i zyczliwośc dla otoczenia nigdy Cię nie opuszcza. Choć to już masz - to jeszcze pożyczę :) zdrowia, dobrobytu i miłości :) 
29 lipca 2025 16:19
tina 100%

Gusiu - z okazji twojego  swięta - wszystkiego najlepszego :szampan: Niech energia, pogoda ducha i zyczliwośc dla otoczenia nigdy Cię nie opuszcza. Choć to już masz - to jeszcze pożyczę :) zdrowia, dobrobytu i miłości :) 

Bardzo dziękuję ♥️
05 listopada 2025 13:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela, 100 lat w zdrowiu Kochana !
05 listopada 2025 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
Manuela 
05 listopada 2025 18:11
Manuela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin