Jak zaglądam do Wlochów to też tak u mnie wygląda po prostu uwielbiam ich kuchnie :glodny:

Jak zaglądam do Wlochów to też tak u mnie wygląda po prostu uwielbiam ich kuchnie :glodny:
Nie widzę Włochów w okolicy ale u Greków też można zgrzeszyc:niebo pieklo:
Zwłaszcza z
Dopiero leżę w łóżku , jutro babcia jedzie do przedszkola więc mam trochę czasu na rozeznanie . O 19:40 przyszła córka druga już i poszłyśmy na długi spacer babcia na :na wozku3: niedawno co poszła spać a już marudziła przy myciu zębów haha . Dobrej nocy :ide spac:
Spokojnego czasu na zleceniu. Teraz już dobranoc. Wysypiaj się. :buziaki2:
Pisałam w powitajkach że do pdp.dzis w nocy wstałam skarżyła się na ból żołądka, czasem tak ma, ale teraz to już zaniemogła konkretnie .Wymiotuje ,słaba bardzo ,jest cukrzykiem ( teraz mierzyła cukier- w normie )Podaję jej wodę ,sucharki może ??? Gorzka herbata mnie pomaga. Zasnęła ...nie wiem na jak dlugo.W razie czego telefon do syna ... Jadłyśmy to samo mnie nic .Jakieś podpowiedzi?:-(
Pisałam w powitajkach że do pdp.dzis w nocy wstałam skarżyła się na ból żołądka, czasem tak ma, ale teraz to już zaniemogła konkretnie .Wymiotuje ,słaba bardzo ,jest cukrzykiem ( teraz mierzyła cukier- w normie )Podaję jej wodę ,sucharki może ??? Gorzka herbata mnie pomaga. Zasnęła ...nie wiem na jak dlugo.W razie czego telefon do syna ... Jadłyśmy to samo mnie nic .Jakieś podpowiedzi?:-(
Plan wstępnie wykonałam, pogoda raczej na drzemanie dobra, a mnie nosi i chyba okna w kuchni przetrę. Obiad szybki i sam się upiecze a nawet wyłączy:-) Muszę się jakoś rozładować i oprócz energii parę kalorii spalić.
U mnie w drugą mańkę. Ładuję się do walizki. Rozładuję się w domu :randka3::pije3::oklaski:
Powodzenia z załadunkiem i oby cię pomysłowość w upychania nie zawiodła :oczko: Poszłam po rozum do głowy i przetarlam siebie, dosłownie peelingiem cukrowym aż miło, teraz kończę manicure i będę jak nowa. Włosy co prawda wołają o pomstę do nieba, ale na te parę dni tryb upinania i maskowanie wdrożę i jakoś dotrwam.
Ogarnełam. Wszystko ułożone równiutko jak 10 metrów drewna na przyczepie :-) Teraz i ja mogę manicure zrobić- na koniec pomaluje top-coatem, coby do niedzieli wytrzymało.