Na wyjeździe 41

10 grudnia 2019 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Poczytałam Was i cala się rechocze:smiech3::smiech3: dobrze że czkawki nie dostałam  jak jadłam ciacho przez niektore  wpisy:smiech3::smiech3:  Mówiłam Wam że tu nie widziałam żadnej opiekunki Polki:hihi: za to spotkałam przypadkiem całkiem przypadkiem opiekuna z Polski :smiech3: 
I głupio mi bo poprzednim razem nie pozwoliłam żeby płacił za moją kawę więc to było spotkanie typowo biznesowe:hihi: a teraz nie pozwolił żebym zapłaciła tylko sam zapłacił w dodatku jeszcze za ciacho:zaskoczenie1: i o matusiu to już nie spotkanie biznesowe :zaskoczenie1: 
A może  Hugo  tak podzialal:zaskoczenie1:

Coś krecisz. Przecież drugi raz go już spotkałas? Pierwszym razem to mogło być przypadkiem ale po raz drugi? Jak tak było jak piszesz to masz szczęście w myśl przysłowia Przypadki chodzą po ludziach "
10 grudnia 2019 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tam niegrzecznie.Nie pytałaś, bo Cię "omamnił " :-) zwrokiem i wąsem :-)

A teraz coś Ci napisze stałam dziś przy kasie przede mną młody facet obcokrajowiec pewnie jakiś abdul ali achmano i rozsypalam  drobne ,wstyd jak 100 byków Gadam Ci żadna ale to żadna Maskara nie da nam takich rzęs jakie miał on prawie zemdlałam z zachwytu Gdzie tu sprawiedliwość pytam i pomógł mi te drobne pozbierać ,schłodził mnie nieco jak wachlowal tymi rzęsami .Nos miał długi i stopy też Koniec  
10 grudnia 2019 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Coś krecisz. Przecież drugi raz go już spotkałas? Pierwszym razem to mogło być przypadkiem ale po raz drugi? Jak tak było jak piszesz to masz szczęście w myśl przysłowia Przypadki chodzą po ludziach ":smiech3:

Oj drugi raz  na kawę  a pierwszy to przypadek 
10 grudnia 2019 17:29 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Dobra dziewczyna znaczy sie:-)

Jestem tego pewna.
10 grudnia 2019 17:29 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Oj drugi raz  na kawę :-) a pierwszy to przypadek :-)

Oj coś się dzieje
10 grudnia 2019 17:31 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Oj coś się dzieje:randka:

Nic się nie dzieje to tylko kawa i ciacho a ja mam swojego ukochanego który czeka w domku kawa ciacho i Twój Hugo Boss
10 grudnia 2019 17:31 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Coś krecisz. Przecież drugi raz go już spotkałas? Pierwszym razem to mogło być przypadkiem ale po raz drugi? Jak tak było jak piszesz to masz szczęście w myśl przysłowia Przypadki chodzą po ludziach ":smiech3:

Perfumy chodzą po człeku z góry na dół
10 grudnia 2019 17:33 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Nic się nie dzieje:-) to tylko kawa:-) i ciacho a ja mam swojego ukochanego który czeka w domku:-) kawa ciacho i Twój Hugo Boss:radosc1:

Już by chciały ajlowiustory a najlepiej z wątkiem kryminalnym 
10 grudnia 2019 17:33 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Nic się nie dzieje:-) to tylko kawa:-) i ciacho a ja mam swojego ukochanego który czeka w domku:-) kawa ciacho i Twój Hugo Boss:radosc1:

Dobrze że Hugo Boss a nie Kołłątaj
10 grudnia 2019 17:35 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Już by chciały ajlowiustory a najlepiej z wątkiem kryminalnym :lol2:

wlasnie .Nic nie było  całusa nie było  ani ani ani nic
10 grudnia 2019 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dobrze że Hugo Boss a nie Kołłątaj:smiech3:

A wezzzz on z 18 wieku ten Kołłątaj
10 grudnia 2019 17:37 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Z tego co pisała to sama się rzuciła na łóżko ...spać na przerwie:smiech3:

Wczoraj 
10 grudnia 2019 17:37 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

A wezzzz on z 18 wieku ten Kołłątaj

No właśnie 
10 grudnia 2019 17:38 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No właśnie :oklaski:

Nie za stary trochę??
10 grudnia 2019 17:41 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Widzi dobrze, ale serducho mniętkie- okropnie .

Zaczynam się Ciebie bać skąd Ty to wiesz???zbyt dobry z Ciebie obserwator