Nie za stary trochę??:smiech3:

Nie za stary trochę??:smiech3:
A teraz coś Ci napisze stałam dziś przy kasie przede mną młody facet obcokrajowiec pewnie jakiś abdul ali achma:-)no i rozsypalam drobne ,wstyd jak 100 byków :czerwieni sie:Gadam Ci żadna ale to żadna Maskara nie da nam takich rzęs jakie miał on prawie zemdlałam z zachwytu :zawstydzony:Gdzie tu sprawiedliwość pytam i pomógł mi te drobne pozbierać ,schłodził mnie nieco jak wachlowal tymi rzęsami .Nos miał długi i stopy też :smiech3:Koniec
O 2 wspomniałam zaledwie. Skąd Ty tych 5 wzięłaś rozmnozyli się czy jak bo o podwójne widzenie Cię nie posadzam. To i tak by nie pasowało. :-)
A co pomiędzy stopami a nosem??:smiech3:
Acha...a po drodze nie ma się na czym zatrzymać :-)
Naftaliną trąci :smiech3:
Na czymś się to musi trzymać :hihi: kręgosłup
Nie było dziś promocji na Toffifee:nerwowa:
Podoba mi się cyfra 5:-)
No ja czekałam od 5 rano na Ciebie i aż wrosłam w stolek:hihi:
Dyskusja na wyjeździe. https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3223/wzajemna-pomoc-/na-wyjezdzie-41/page/76
Oj drugi raz na kawę :-) a pierwszy to przypadek :-)
Jak rozpoznalas, że to opiekun z Polski? :-)
Czy chodzi Ci o dodatkowe ubezpieczenie w kraju czy na wyjazd ?Jak pracowałam w szpitalu byliśmy ubezpieczeni grupowo w PZU jak zaczęłam jeździć kontynuuje to indywidualnie i poszerzylam pakiet, ale to obowiązuje w kraju .Jak wyjeżdżam z firmy mam Kartę EKUZ .Dwa razy nie dostałam jej na czas dosłali mi ja na adres w Niemczech to wtedy wykupiłam sobie w Warcie i miałam je przy sobie .
5 to juz geometria nieeuklidesowa i widzenie lunetowe...O Jesoooo....
Perfumy chodzą po człeku :-)z góry na dół:hihi: