Na wyjeździe 41

10 grudnia 2019 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Oj dobra już miwie.Chcialam kupić cynamon i oszukałam się jak guuuuupia na tych półkach a Rewe jest tu duże tam I z powrotem chodziłam .Wreszcie hihi zapytałam pani która rozkłada towar że ich  brauche cinamon:smiech3::smiech3: Ona mnie nie zrozumiała i przechodził ktoś  obok i mówi że ....
,Zimt ....a ja oczy wybauszylam :smiech3: i odezwał się po Polsku że cynamon to Zimt. Ot i wszystko.:hihi:

Czyli zagubiona i bezradna i udawać że szukasz cynamonu tylko nie wiesz jak on po niemiecku się nazywa
10 grudnia 2019 19:23 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Ja też się zapytowuje???:smiech3: jak??:smiech3:

Oni mają jakąś tajemną recepturę nie powiedzą 
10 grudnia 2019 19:23 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Czyli zagubiona i bezradna i udawać że szukasz cynamonu tylko nie wiesz jak on po niemiecku się nazywa :smiech3:

no no coś w tym stylu
10 grudnia 2019 19:24 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Nie nie szedł :smiech3: pokazał mi gdzie leży cynamon na półce w Rewe:smiech3: To już wiesz gdzie zakupy trzeba robic:smiech3::smiech2:

Koniecznie musi być Rewe? 
10 grudnia 2019 19:25 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Koniecznie musi być Rewe? :slodki krolik:

Może stacja benzynowa
10 grudnia 2019 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Oj dobra już miwie.Chcialam kupić cynamon i oszukałam się jak guuuuupia na tych półkach a Rewe jest tu duże tam I z powrotem chodziłam .Wreszcie hihi zapytałam pani która rozkłada towar że ich  brauche cinamon:smiech3::smiech3: Ona mnie nie zrozumiała i przechodził ktoś  obok i mówi że ....
,Zimt ....a ja oczy wybauszylam :smiech3: i odezwał się po Polsku że cynamon to Zimt. Ot i wszystko.:hihi:

Piękna historia oparta na Cynamonie
10 grudnia 2019 19:25 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Piękna historia oparta na Cynamonie:hihihi:

Zimtstory
10 grudnia 2019 19:27 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

No ale ja ciekawa dalej no i co w ramach wdzięczności kawa ???
10 grudnia 2019 19:30 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No ale ja ciekawa dalej no i co w ramach wdzięczności kawa ???:-)

Oj tam mówiłam że nie ma tu Polek  pogadać trzeba
10 grudnia 2019 19:30 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Oni czyli faceci słuchają jak panie opiekunki rozmawiają z pdp.no.na spacerku da się przecież wychwycić akcent (który bardziej bystry)albo słyszą jak opiekunka przez smartka gada po polskiemu i DAWAJ RUSZAJĄDO ATAKU !!!:ksiaze na rumaku:

Oczyma wyobraźni widzę tych nasluchujacych opiekunów o ataku nie wspomnę 
10 grudnia 2019 19:33 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No ale ja ciekawa dalej no i co w ramach wdzięczności kawa ???:-)

Z cynamonem 
10 grudnia 2019 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Oczyma wyobraźni widzę tych nasluchujacych opiekunów o ataku nie wspomnę :smiech3:

Kiedyś za dawnych czasów mieli ludzie takie trąbki do ucha ja pierniczę zaraz pęknę ze śmiechu
10 grudnia 2019 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Z cynamonem :slodki krolik:

Z cynamonem zrobiłam dziadkom szarlotkę
10 grudnia 2019 19:35 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Z cynamonem :slodki krolik:

10 grudnia 2019 19:35 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Z cynamonem zrobiłam dziadkom szarlotkę:-)

Kawa też jest dobra z cynamonem. Znałam jednego wielbiciela tego trunku