Odliczam dni 18

04 czerwca 2019 12:08 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A to w Penny kupujesz? 

Jest i w Penny, Wasgau i Rewe. obecnie w Wasgau promocja ale i bez promocji jest po max 4 euro.
04 czerwca 2019 12:10 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dusia Limoncello nawet 20% nie ma  a w innych marketach droższy ten trunek nawet ponad 10 euro bo inny producent inna oprawa graficzna ,czasem gdzieś można za 8 euro też kupić .Dlatego kupuje w Lidlu jak tydzień włoski jest.We Włoszech też jest wiele gatunków tej cytrynowki i różne ceny 

Cytrynowe lubię. Często jak.mam natchnienie robię swoją. I obowiązkowo zawsze w czerwcu szykuje nastaw alkoholowy na orzechówkę. Akurat jak zjadę orzechy w sam raz na robienie orzechowki 
04 czerwca 2019 12:29 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jest i w Penny, Wasgau i Rewe. obecnie w Wasgau promocja ale i bez promocji jest po max 4 euro.:-)

04 czerwca 2019 12:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Cytrynowe lubię. Często jak.mam natchnienie robię swoją. I obowiązkowo zawsze w czerwcu szykuje nastaw alkoholowy na orzechówkę. Akurat jak zjadę orzechy w sam raz na robienie orzechowki :dwa piwa:

Nie zawsze, co droższe, to lepsze, ale tutaj akurat tak!
Piłam taki w białej, wysmukłej butelce ze slicznym,małym koreczkiem i naprawdę jest różnica. Nie pije się tego tak,jak wino czy piwo,więc dla przyjemności kupuję sobie do domu te droższe. 
Nie lubię mieszać "sekta ",nawet z truskawkami, ale odrobina Limoncino-czysta przyjemność!

04 czerwca 2019 18:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jest i w Penny, Wasgau i Rewe. obecnie w Wasgau promocja ale i bez promocji jest po max 4 euro.:-)

Już kupiłam w Lidlu i gdzieś już o tym przed chwilą wspomniałam, ale gdzie ?
04 czerwca 2019 19:46 / 4 osobom podoba się ten post
W pracy nie pije się alkoholu kobiety
04 czerwca 2019 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Marhall

A kto mowi, ze my w pracy.? My na platnych wczasach w DE. 
04 czerwca 2019 19:48 / 3 osobom podoba się ten post
Marhall

Ależ Marhall,tu nikt nie pije, tutaj wszyscy tylko kupują!
04 czerwca 2019 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Marhall

A można kolekcjonować?
04 czerwca 2019 19:49 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ależ Marhall,tu nikt nie pije, tutaj wszyscy tylko kupują!

Kupuja a potem probuja. Byle co go do walizki nie ma co wrzucac i nadaremnie dzwigac. 

04 czerwca 2019 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
No nie wiem ale po co napędzac niemiecka gospodarkę nie lepiej wspierać nasz wzrost gospodarczy zarobione pieniądze w DE wydać w Polsce a nie w niemczech
04 czerwca 2019 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
Marhall

No nie wiem ale po co napędzac niemiecka gospodarkę nie lepiej wspierać nasz wzrost gospodarczy zarobione pieniądze w DE wydać w Polsce a nie w niemczech

Mnie odpowiada i smakuje alkohol z DE. Kupuje to co lubie. 
04 czerwca 2019 20:38 / 6 osobom podoba się ten post
Hola hola Marshall kto jak kto ale to właśnie my te gospodarkę napędzamy najbardziej. A z czego wszystko w Polsce opłacam ? A z jakich pieniędzy żyje ? Można by mnożyć przykłady . Nie mam naprawdę ochoty tłumaczyć się przed nikim, że coś tu w De kupiłam a nie w Polsce .Nikt bardziej mnie nie skubie po kieszeni jak władza w mojej kochanej Ojczyźnie!
05 czerwca 2019 06:33 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie,ten jest na pewno w 100% połwytrawny. :-)
Jak bardzo gorąco  to kupuję wytrawny,ten z niebieskim "pazłotkiem":-)

Ciul z tym czy to słodkie czy wytrawne, czy w złotym czy w niebieskim "pazlotku". Grunt że dobre i orzeźwiające a mnie on schłodzony w upał bardzo smakuje. No i go pije. Na zdrówko . 
05 czerwca 2019 06:41 / 4 osobom podoba się ten post
Marhall

W pracy nie ae po pracy, albo w dniu wolnym?
Nawet nasze PDP piją szklaneczkę piwa albo lampkę wina do obiadu czy kolacji...