Odliczam dni 18

04 czerwca 2019 10:19 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

No to jeszcze i ja się dołączam. Kupiłam za całe 2.70 euro. Pyszne polecam schlodzone. Moje ulubione. Na zdrówko Wam wszystkim . 

Znam !
I też polecam 
Ja nie muszę kupować  bo Pdp ma dobrze zaopatrzona piwniczkę i tak donoszę coś z niej od czasu do czasu 
04 czerwca 2019 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
A Tu Was mam to tu siedzicie i trinkujecie .No proszę Dusia + Gusia + flaszeczka Dobra mam coś dla Was 
04 czerwca 2019 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

No to jeszcze i ja się dołączam. Kupiłam za całe 2.70 euro. Pyszne polecam schlodzone. Moje ulubione. Na zdrówko Wam wszystkim . 

Słodki ?
04 czerwca 2019 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Słodki ?

Ten właśnie że złotym papierkiem jest słodki ale taki akurat, z niebieskim i różowym półsłodkie. Ale tak naprawdę smaki się nie różnią. Może od metody i temperatury podawania. Ale ja każdy schładzam i wtedy dla mnie jest super. 
04 czerwca 2019 10:44 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Znam !
I też polecam :-)
Ja nie muszę kupować  bo Pdp ma dobrze zaopatrzona piwniczkę i tak donoszę coś z niej od czasu do czasu :-)

Tutaj też jest zaopatrzenie. Ale ja nie tykam tego. Nikt mi nie mówił żebym się częstowała. Nawet piwo cytrynowe 2 procent kupuję za swoje jak mam ochotę. A Julles Mumn zawsze kupuje że 2 butelki i do PL biorę. Lubimy sobie wieczorem wypić po lampce winka a już takie to uwielbiamy.  Na zdrówko. 
04 czerwca 2019 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Ten właśnie że złotym papierkiem jest słodki ale taki akurat, z niebieskim i różowym półsłodkie. Ale tak naprawdę smaki się nie różnią. Może od metody i temperatury podawania. Ale ja każdy schładzam i wtedy dla mnie jest super. 

Kupię 
04 czerwca 2019 10:50 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Kupię :-)

A jak. Nie zaluj. Szkoda życia ma pierdoły a i napić się trzeba. Wszystko jest dla ludzi. 
04 czerwca 2019 10:59 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A jak. Nie zaluj. Szkoda życia ma pierdoły a i napić się trzeba. Wszystko jest dla ludzi. :radosc1::szampan:

Polecam w Lidlu promocja ok 5 eurasków cytrynowa rodem z Italii mniamniusia taka babska Aperol też kupuje
04 czerwca 2019 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Tutaj też jest zaopatrzenie. Ale ja nie tykam tego. Nikt mi nie mówił żebym się częstowała. Nawet piwo cytrynowe 2 procent kupuję za swoje jak mam ochotę. A Julles Mumn zawsze kupuje że 2 butelki i do PL biorę. Lubimy sobie wieczorem wypić po lampce winka a już takie to uwielbiamy. :szampan: Na zdrówko. :-)

Pdp sama zaproponowała, do obiadu często pijemy wspólnie po lampce, dzisiaj risotto z białym winem, to też po lampce tego, które dodaję do gotowania 
Ona zawsze do obiadu i wieczorem piła lampkę ,więc dalej się tego trzyma. 
Chodzi wcześnie spać, a ja długo siedzę, więc powiedziała, że mogę się częstować. Czasami korzystam 
04 czerwca 2019 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Polecam w Lidlu promocja ok 5 eurasków cytrynowa rodem z Italii mniamniusia taka babska :mniam:Aperol też kupuje:-)

Nie mam tutaj Lidla niestety. To taka cytrynowa? Ile procent? Może będzie w innym sklepie popatrzę. Ja polecam to z Lidla. Niby tylko 40 procent ( dla mnie dużo za dużo ) ale chłopom daje kopa  . Około 8 euro. 
04 czerwca 2019 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Polecam w Lidlu promocja ok 5 eurasków cytrynowa rodem z Italii mniamniusia taka babska :mniam:Aperol też kupuje:-)

Ach,Limoncino, od razu Toskania mi się przypomina 
04 czerwca 2019 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Słodki ?

Nie,ten jest na pewno w 100% połwytrawny. 
Jak bardzo gorąco  to kupuję wytrawny,ten z niebieskim "pazłotkiem"
04 czerwca 2019 11:17
Dusia1978

Nie mam tutaj Lidla niestety. To taka cytrynowa? Ile procent? Może będzie w innym sklepie popatrzę. Ja polecam to z Lidla. Niby tylko 40 procent ( dla mnie dużo za dużo ) ale chłopom daje kopa  . :smiech2: Około 8 euro. 

Dusia Limoncello nawet 20% nie ma  a w innych marketach droższy ten trunek nawet ponad 10 euro bo inny producent inna oprawa graficzna ,czasem gdzieś można za 8 euro też kupić .Dlatego kupuje w Lidlu jak tydzień włoski jest.We Włoszech też jest wiele gatunków tej cytrynowki i różne ceny 
04 czerwca 2019 11:19 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ach,Limoncino, od razu Toskania mi się przypomina :-)

Dobre nie ????
04 czerwca 2019 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

A to w Penny kupujesz?