Jak minął dzień 5

28 września 2019 22:24 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

A ja oglądam TV . Marsz równości w Lublinie . Qrcze blade dlaczego tak jest ? niby wszyscy chcą zgody i szanuja drugiego człowieka a rzucają jajkami w tych szanowanych . Karać zadymiarzy mocno, bardzo wysoką karą pienieżną . Jak nie ma kasy niech odpracuje . Jakby sprzatał te jajka, raz, drugi, trzeci, to może jakaś jasna myśl zakołatała w pustej głowie . Czy my mało mamy miejsca i musimy potykać się, czy przepychać miedzy tymi, którzy sa inni pod względem poglądów czy kochania . Dzicz i wcale sie nie wstydzę tego napisać .

A mnie wstyd bo to moje miasto i tacy ludzie ? 
29 września 2019 10:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dopiero mija... .... spokój.. się zapowiadał, gdyby nie akcja służb teraz...
29 września 2019 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Operacja "Das Haus brennt", tylko, że to nie ćwiczenia.. Po przeciwnej stronie ulicy,, 200 m za nami... smród... 4 wozy, karetki dwie, policjanci... 

29 września 2019 12:04 / 4 osobom podoba się ten post
29 września 2019 12:42 / 4 osobom podoba się ten post
A u mnie pięknie i idę pospacerować a smartk dalej tylko z kabla odpala, czyli z niego na spacerku pogawedzic nie mogę, tylko asekuracyjnie staruszka wezmę z sobą ,stary i niezawodny.Milej niedzieli 
29 września 2019 13:17 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A u mnie pięknie i idę pospacerować a smartk dalej tylko z kabla odpala, czyli z niego na spacerku pogawedzic nie mogę, tylko asekuracyjnie staruszka wezmę z sobą ,stary i niezawodny.Milej niedzieli :hejka1:

Miłego spaceru, ja, niestety  bo  cały czas. Ostatnia niedziela, dziewiąta dokładnie. Jak ten czas mija szybko
29 września 2019 13:59 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie i nigdzie nie można wyjść
29 września 2019 14:19 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie od godziny i więc ja zrobiłam tak Miłego popołudniu. 
29 września 2019 16:35 / 4 osobom podoba się ten post
U nas pogoda piękna. Pospacerowałam i z babcią i z dziewczynami. Mam nadzieję, że jutro też będzie znośnie, bo się z koleżanką z innej miejscowości umówiłam.
29 września 2019 16:38 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

U mnie od godziny :pada_deszcz:i:pada_deszcz::pada_deszcz: więc ja zrobiłam tak :ide spac:Miłego popołudniu. :-)

U mnie cały dzień
i też tutaj wylądowałam
29 września 2019 17:19 / 5 osobom podoba się ten post
Po mimo deszcz pojechalam do sąsiedniej miejscowości, gdzie pracuje kol.opiekunka.Fajny przerywnik .....
29 września 2019 18:16 / 4 osobom podoba się ten post
No coż deszczowo , ale ja to nawet w taki dzień muszę się przejść. Później ni stąd ni zowąd moją rękę bzyknęła pszczółka bądź osa (nie wiem które ale pasiastodupe). Dłoń napuchła do rozmiarów bułeczki drożdżowej, piecze , swędzi. No ale żyć trzeba dalej
29 września 2019 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
pulpecja86

No coż deszczowo , ale ja to nawet w taki dzień muszę się przejść. Później ni stąd ni zowąd moją rękę bzyknęła pszczółka bądź osa (nie wiem które ale pasiastodupe). Dłoń napuchła do rozmiarów bułeczki drożdżowej, piecze , swędzi. No ale żyć trzeba dalej :aniolki::balony2:

Myślę że już przykładałaś cebulę, mnie b.pomogla jak mnie w maju uwalila taka jedna i to na spacerze z podopiecznym, jeszcze w takim tempie do domu nie wracałam i to na dodatek  cisnąć wózek z dziadkiem a  uwaliła mnie w okolicy pachy bolało jak sto byków
29 września 2019 19:57 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Miłego spaceru:-), ja, niestety :ide spac: bo :pada_deszcz::pada_deszcz: cały czas. Ostatnia niedziela, dziewiąta dokładnie. Jak ten czas mija szybko:radosc1:

Całe życie tak mija Luke i mam wrażenie że teraz szybciej jakoś niż 20 lat temu więc cieszmy się chwilą
29 września 2019 21:11 / 3 osobom podoba się ten post
Kupiłyśmy z moimi dwiema przyjaciólkami bilety na marcowy koncert Jamesa Blunta w Pradze