Jak się zaraz nie zabiorę za obiad to mnie na bruk wypierniczą i gdzie ja pójdę biedna,sama.... :bezradny::hihi:

Jak się zaraz nie zabiorę za obiad to mnie na bruk wypierniczą i gdzie ja pójdę biedna,sama.... :bezradny::hihi:
To wracamy do mnie. U mnie gołąbki :mniam:
Porobimy dziś za latawice:oklaski::lata na miotle::czarownica:
Drużyną jesteśmy.
Dziś na pauzie pojechałyśmy z koleżankami szukać jakiegoś fajnego lasu, by pospacerować i dotlenić mózgi ;-)
Przy okazji trafiło si trochę opieniek, zajączków i podgrzybków. Szkoda tylko, że nas deszcz wygonił, bo żadna z nas nie miała odpowiedniego obuwia na taką pogodę. Buławniczek sitowatych było zatrzęsienie.
O jakie mniamniusie, ostatnio wnuk od babci przyniósł nam jakies,, streinpilze" dziadek zrobił na maselku, trochę się bałam, ale zjadłam i zyje jak widać :-)Dobre byly
Hip hip hurra!:-)
Siedzę z nosem w lapku i męczę tłumacza . Dostałam nasiona z angielsą instrukcja obsługi :-) 6 małych doniczek, 6 małych krązków torfowych i sześć paczuszek nasion . To córka mojego byłego podopiecznego jest na urlopie w Anglii wiedząc o tym, że mam fiolka na tle roślin ozdobnych podesłała mi paczuszkę . Już wiem jedna to maciejka , następna to floks pachnący, lewkonia,tytoń ozdobny,groszek pachnący pełny i wieczornik damski . Obśmiałam sie czytając, bo te wszystkie nasiona sa u nas w kazdym sklepie nasiennym . Co prezent to prezent .:smiech2:
Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda
Ale to akurat chyba nie trafiony komentarz z mojej strony :-)
Miłe to bardzo, że córka b y ł e g o już podopiecznego niectylko pamiętała o Tobie podczas urlopu ,ale jeszcze zapamiętała jeszcze co lubisz
Siedzę z nosem w lapku i męczę tłumacza . Dostałam nasiona z angielsą instrukcja obsługi :-) 6 małych doniczek, 6 małych krązków torfowych i sześć paczuszek nasion . To córka mojego byłego podopiecznego jest na urlopie w Anglii wiedząc o tym, że mam fiolka na tle roślin ozdobnych podesłała mi paczuszkę . Już wiem jedna to maciejka , następna to floks pachnący, lewkonia,tytoń ozdobny,groszek pachnący pełny i wieczornik damski . Obśmiałam sie czytając, bo te wszystkie nasiona sa u nas w kazdym sklepie nasiennym . Co prezent to prezent .:smiech2:
Czy Ty zdjęcia dodałas ? Bo u mnie jasność widzę tylko
Czy Ty zdjęcia dodałas ? Bo u mnie jasność widzę tylko