Odliczam dni 19

26 października 2019 09:24 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Czyli 3 tygodnie....no i od jutra nie na końcu..:modlmy sie:

Ja 46 dni. Ciekawe ile Luke? Nie chwalił się. 
27 października 2019 05:11 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja 46 dni. Ciekawe ile Luke? Nie chwalił się. :bezradny:

Niedzielna odliczanka
Malgoszg - 4 -  ostatnia niedziela
Konwalia08 - 7 - ostatni tydzień
Werska - 16 -
Malgi - 19 - zmiana kodu na jedyneczkę z przodu
Damessa - 21 - "oczko"- czyli 3 tygodnie
Luke - 28 - cztery tygodnie
Dusia1978 - 45 -
27 października 2019 06:49 / 3 osobom podoba się ten post
27 października 2019 07:59 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Niedzielna odliczanka :misiu:
Malgoszg - 4 -  ostatnia niedziela :zespol muzyczny::zespol muzyczny1:
Konwalia08 - 7 - ostatni tydzień :szampan:
Werska - 16 - :niebo pieklo:
Malgi - 19 - zmiana kodu na jedyneczkę z przodu :szampan:
Damessa - 21 - "oczko"- czyli 3 tygodnie :szampan:
Luke - 28 - cztery tygodnie :szampan:
Dusia1978 - 45 - :kocha nie kocha:
:najlepszego3:

Ja na końcu listy. 
27 października 2019 08:18 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Niedzielna odliczanka :misiu:
Malgoszg - 4 -  ostatnia niedziela :zespol muzyczny::zespol muzyczny1:
Konwalia08 - 7 - ostatni tydzień :szampan:
Werska - 16 - :niebo pieklo:
Malgi - 19 - zmiana kodu na jedyneczkę z przodu :szampan:
Damessa - 21 - "oczko"- czyli 3 tygodnie :szampan:
Luke - 28 - cztery tygodnie :szampan:
Dusia1978 - 45 - :kocha nie kocha:
:najlepszego3:

27 października 2019 09:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja na końcu listy. :placze1::placze1::placze1:

Nie płakaj jak ja wyjadę to Kruszynka vel Maluda przyjedzie i wtedy ona będzie na końcu listy
27 października 2019 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie płakaj :aniolki: jak ja wyjadę to Kruszynka vel Maluda przyjedzie i wtedy ona będzie na końcu listy :niebo pieklo:

A potem ja 
27 października 2019 10:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja na końcu listy. :placze1::placze1::placze1:

I jak tam Dusia ?
27 października 2019 11:37 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I jak tam Dusia ?

Babcia ok. Demencyjna powolna i spokojna dopóki jej dziadek nie wkurzy. Młodszy 4 lata ale strasznie narzuca swoje zdanie. Na dole babce wciska jedzenie i to mnie wkurza. Dziś mu powiedziałam, że ja lubię inna wędlinę i takiej jeść nie będę, lubię warzywa na śniadanie i tylko niektóre owoce. Powiedział, że jutro mi da kasę żebym sama sobie kupiła to co lubię. Zamrażarka napchana gotowcami typu kotlety schabowe i mielone i mieszanki warzywne. Trzeba to powoli wyhotowywac. Zupy też będę gotowała jak nie smakuje to nie jeść i koniec. Muszę tu po swojemu ustaeic. Tu jakaś była ale nie z tej firmy co ja i klops. Albo się polubimy albo pozabijamy z dziadkiem. 

27 października 2019 14:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Babcia ok. Demencyjna powolna i spokojna dopóki jej dziadek nie wkurzy. Młodszy 4 lata ale strasznie narzuca swoje zdanie. Na dole babce wciska jedzenie i to mnie wkurza. Dziś mu powiedziałam, że ja lubię inna wędlinę i takiej jeść nie będę, lubię warzywa na śniadanie i tylko niektóre owoce. Powiedział, że jutro mi da kasę żebym sama sobie kupiła to co lubię. Zamrażarka napchana gotowcami typu kotlety schabowe i mielone i mieszanki warzywne. Trzeba to powoli wyhotowywac. Zupy też będę gotowała jak nie smakuje to nie jeść i koniec. Muszę tu po swojemu ustaeic. Tu jakaś była ale nie z tej firmy co ja i klops. Albo się polubimy albo pozabijamy z dziadkiem. :pojedynek::boks2:

U mnie też w piwnicy zapchana zamrażarka gotowcami. To raz w tygodniu dziadkowi serwuję tą niby dobrą (bo z Bo Frost-a) żywność. A ja wtedy sobie swoją zupkę serwuję. Babcia to już wcale nie chce obiadów jeść, kanapki najlepiej jej smakują.
27 października 2019 17:03 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

U mnie też w piwnicy zapchana zamrażarka gotowcami. To raz w tygodniu dziadkowi serwuję tą niby dobrą (bo z Bo Frost-a) żywność. A ja wtedy sobie swoją zupkę serwuję. Babcia to już wcale nie chce obiadów jeść, kanapki najlepiej jej smakują.

U mnie sam Bo_frost bo mówią, że najlepszy. Mnie to obojętne żeby tylko długo przy kuchni nie stać i szybko gotować. 
27 października 2019 17:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Babcia ok. Demencyjna powolna i spokojna dopóki jej dziadek nie wkurzy. Młodszy 4 lata ale strasznie narzuca swoje zdanie. Na dole babce wciska jedzenie i to mnie wkurza. Dziś mu powiedziałam, że ja lubię inna wędlinę i takiej jeść nie będę, lubię warzywa na śniadanie i tylko niektóre owoce. Powiedział, że jutro mi da kasę żebym sama sobie kupiła to co lubię. Zamrażarka napchana gotowcami typu kotlety schabowe i mielone i mieszanki warzywne. Trzeba to powoli wyhotowywac. Zupy też będę gotowała jak nie smakuje to nie jeść i koniec. Muszę tu po swojemu ustaeic. Tu jakaś była ale nie z tej firmy co ja i klops. Albo się polubimy albo pozabijamy z dziadkiem. :pojedynek::boks2:

Mnie nie przeszkadzało, że zamrażarka napchana . Gotowałam i w miarę mozliwości pozbywałam sie zapasów . Nie przeszkadzało mi, bo nie jadłam mięsa . 
28 października 2019 05:54 / 8 osobom podoba się ten post
Zaczynamy nowy tydzień
Malgoszg - 3 -  ostatni poniedziałek - czas pakować kofry
Konwalia08 - 6 - ostatni poniedziałek
Werska - 15 - jutro dwa tygodnie
Malgi - 18 -
Damessa - 20 - jutro zmiana kodu
Luke - 27 -
Dusia1978 - 44 -
28 października 2019 06:03 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie płakaj :aniolki: jak ja wyjadę to Kruszynka vel Maluda przyjedzie i wtedy ona będzie na końcu listy :niebo pieklo:

Malgi,nie dobijaj mnie
28 października 2019 06:41 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Malgi,nie dobijaj mnie :dobranoc1:

A może przyjedzie jakiś długodystansowiec? Ty wpadasz tu tylko na około 7 tygodni przecież.