Łone się tylko przytulają czyli miziają:hihi:

A co do wypłaty- w tamtym tygodniu dostałam już całość- do końca zlecenia. Fajnie, jak firma z wyprzedzeniem płaci czasem...
Łone się tylko przytulają czyli miziają:hihi:
Jutro wieczorem kierunek- dom. A może w nocy. A może nad ranem:-) Do 14 mam mieć informację od kierowcy busa. Właściwie obojętnie, o której, byle nie za długo jechać. Ostatnio 29 godzin- różne przestoje były. To chyba rekord. A najkrócej to 20- jak jechałam ja i jedna pani tylko. Najczęściej 24. To mam nadzieję, że we środę w domu będę:-)
Ale to przecież takie przyjemne!:-)
A co do wypłaty- w tamtym tygodniu dostałam już całość- do końca zlecenia. Fajnie, jak firma z wyprzedzeniem płaci czasem...
A która to firma tak płaci. Bo moja ma termin na 12 i trzyma się tego kurczowo jak nic.
Też chciałabym wiedzieć, bo moja 15 następnego miesiąca
Jeśli zlecenie kończy się np 15 listopada, to za te 15 dni zapłaciłaby dopiero 15 grudnia
Niefajnie trochę :-(
Mnie też to wkurza. Muszę poszukać firmy gdzie płacą wcześniej. Może Konwalia i Luke się wypowiedzą na ten temat jak to jest w ich firmie.
A która to firma tak płaci. Bo moja ma termin na 12 i trzyma się tego kurczowo jak nic.
No,niech się wypowiedzią, a jak u nich lepiej niż u nas, to niech nas tam wezmą, a co :-)
Jeszcze parę ojrasków będą mogli za nas przytulić :smiech3:
Też chciałabym wiedzieć, bo moja 15 następnego miesiąca
Jeśli zlecenie kończy się np 15 listopada, to za te 15 dni zapłaciłaby dopiero 15 grudnia
Niefajnie trochę :-(
No to liczymy :umowa:
Werska - Szerokiej drogi i wspaniałego urlopu :flaga Polski:
Malgi - 3 - ostatni wtorek :niech zyje:
Damessa - 5 - ostatni wtorek :taniec2:
Nincia - 10 - jutro zmiana kodu :szampan:
Grabowiec26 - 16 - :brawo1:
Dusia1978 - 29 - zmiana kodu na dwójeczkę z przodu :szampan:
Maja68 - 30 - jutro zmiana kodu :szampan:
Monika.s - 30 - jutro zmiana kodu :szampan:
Luke - 33 - :niebo pieklo:
Kto jest chętny na przejęcie odliczajek?
:angel3:
Od kiedy?
Możesz od jutra, będę miała więcej czasu na pakowanie