Za pomocą telefonu zmienić niczego nie można ,podobno tylko na kompie czy laptopie. Ja sprawdzałam na IPadzie i też się udało
Za pomocą telefonu zmienić niczego nie można ,podobno tylko na kompie czy laptopie. Ja sprawdzałam na IPadzie i też się udało
Gusiu można się z Tobą kontaktować? No profil masz zamknięty?
Strasznie to forum skomplikowane jest. Szczególnie dla mnie :zawstydzony:
A mój profil widzisz?
No dokladnie w kompie trzeba wejsc na str i wtedy akuratvz moje lulaweja nie moge:lol3:
Masz rację, jednych widać, innych nie
Nie wiadomo o co chodzi
No nie wiem o co ?wszyscy nowi których zaakceptowałam albo wysłałam( od kilku miesięcy )wszystko pozamykane.To po co mi taki znajomy .Jak zakładałam konto na początku to miałam kilku znajomych 3 osoby i wszystko i nich było widoczne .:matrix:się nie chce wpieniac przy czwartku:-)
Jesteś?
Jestem, ale dalej nie mogę zobaczyć Twojego profilu :-(
Uwaga opiekunkowo:
Polska opiekunka jedzie na zakupy!
(Czytaj:wyhaczyć, zahaczyć, wyrwać towar! :oklaski::yahoo:)
Do południa to miałam jazdę :-)Moja babka zamawia z Bofrosta mrożonki .Mówię jej że jest dużo w zamrażarce ,wielkiej jak pół konia, no ale babka z tych co zapas muss sein.No i wpadła na pomysł by zejść( po pół roku) do piwnicy oszacować persönlich zapas.I nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że kobieta ma wielkie problemy z biodrem i nie umie się bez kumpla rolatora poruszać a co dopiero po schodach (10 ich jest)schodzić .No i zaczęła się jazda moja asekuracja + Stock ,rolator został na górze no bo chyba nie z nim po tych schodach :nerwowa:Spocilam się bo szłam pierwsza se myślę koniec jak zleci to mam pozamiatane ,ja!!! No bo na mnie zleci.... dobrze że miałam w kieszeni smartka w razie czego myślę zadzwonię jak mi rąk nie połamie bo babka z tych niskich ale,, treściwych" :boi sie:ok zlazłyśmy.... po 20 min. grzebania w zamrażarce ,gdy już poluchów nie czułam bo mi przymarzły do jednej z mrożonek obralyśmy kierunek powrotny.Jak to wyglądało wytężać wyobrazni zbytnio nie trzeba:hihi:Stanęło na tym że MAMY DUŻO ŻARCIA!!!Ende
:smiech3:Fajnie głodne chodzić nie będziecie :-)