Jak minął dzień 6

05 stycznia 2020 07:37 / 5 osobom podoba się ten post
Super  Gratulujemy
05 stycznia 2020 08:03 / 5 osobom podoba się ten post
Anka1

Kochane jesteście :-) a ja tak się cieszę że chyba nie usnę:-)

Anka - podzielam twoją radość, bo moja starsza latorośl też ma w planach potomka. Wprawdzie w przyszłym roku, bo remontuje dopiero co kupione apartamenta, ale ja już chciałam wyprawkę temu przyszłemu brzdącowi robić 
05 stycznia 2020 08:05 / 7 osobom podoba się ten post
Też czekam na poczynania mojej latorośli z niecierpliwością letką
05 stycznia 2020 08:12 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Wspaniale:chaplin: wyprawa do miasta z Irenka:-) kupiłam sobie prezent gwiazdkowy:-) drugim się wypachnilam , więc muszę chyba jeszcze raz się udać do miasta :ferrari:

I ja się wypachniłam prezentem gwiazdkowym ,który sobie sprawiłam wczoraj. Jednym z prezentów , bo były super promocje na kosmetyki i zrobiłam sobie aligancki zapasik....
Moja Irenka też zadowolniona- kupiła sobie płaszcz i cudne sztyblety- a że kobitka mimo że już 7 z przodu jak modelka, to efekt dał po oczach, że hoho.
05 stycznia 2020 08:37 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Jestem w sioku... Żeby być babcią, trzeba mieć dziecko:gwizdanie: A Ty dziewczyno chyba młodziutka jesteś:yo:
:smiech3:

:buziaki1:

Żeby mieć dziecko nie trzeba być w szoku tylko w ciąży 
A że młodziutka jestem to fakt będe mloda babcia
05 stycznia 2020 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Żeby mieć dziecko nie trzeba być w szoku tylko w ciąży:smiech3: 
A że młodziutka jestem to fakt:yahoo: będe mloda babcia

05 stycznia 2020 08:46 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Anka - podzielam twoją radość, bo moja starsza latorośl też ma w planach potomka. Wprawdzie w przyszłym roku, bo remontuje dopiero co kupione apartamenta, ale ja już chciałam wyprawkę temu przyszłemu brzdącowi robić :lol3:

A ja chciałam wczoraj ciuszki kupowac
05 stycznia 2020 09:05 / 8 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Też czekam na poczynania mojej latorośli z niecierpliwością letką:-)

Bociany jak Anka 1 donosi , wzieły się już do roboty. Tak sobie myslę, że zacznę zaklinać rzeczywistość i kupię  jakąś grzechotkę  jako łapówkę dla bociana. Moze to przyspieszy sprawę 
05 stycznia 2020 09:42 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

I ja się wypachniłam prezentem gwiazdkowym ,który sobie sprawiłam wczoraj. Jednym z prezentów , bo były super promocje na kosmetyki i zrobiłam sobie aligancki zapasik....:tanczy:
Moja Irenka też zadowolniona- kupiła sobie płaszcz i cudne sztyblety- a że kobitka mimo że już 7 z przodu jak modelka, to efekt dał po oczach, że hoho.

Coś w tych Irenkach siedzie ! Moja ma 6 z przodu , a hoho , i po górkach biegiem . Teraz chodzimy za futerkiem , promocji a już 40 % że 89 euro . Poczekamy .

05 stycznia 2020 10:46 / 6 osobom podoba się ten post
Anka1

BĘDĘ:-) BABCIĄ:-):-):-)

Wysnil mi się ten dzidziuś i jestem szczęśliwa  że  ktoś inny go urodzi a Ty zostaniesz babcia 
Ja ciągle czekam na taką  radosna wiadomość 
05 stycznia 2020 11:10 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Wysnil mi się ten dzidziuś i jestem szczęśliwa  że  ktoś inny go urodzi a Ty zostaniesz babcia :niech zyje:
Ja ciągle czekam na taką  radosna wiadomość :-)

Widzę że tych czekających to sporo
05 stycznia 2020 11:25 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Widzę że tych czekających to sporo:-)

Może w tym roku jakiś wysyp będzie jak grzybów na jesień 
05 stycznia 2020 11:34 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

BĘDĘ:-) BABCIĄ:-):-):-)

Również gratuluje  
05 stycznia 2020 12:22 / 4 osobom podoba się ten post
Za pół godzinki na pauzę uciekam. Dzisiej paletam się po domu z kąta w kat. Niedziela to żadne sprzątanie nie wchodzi w grę. Żebym się przepracowala nie powiem. Ciekawi mnie jak ta noc będzie wyglądała 
05 stycznia 2020 12:47 / 4 osobom podoba się ten post
Zaraz się zwalą na obiad  po kawie i ciastku pojdom seA ja i tak na pauzę wydyle, nie na gupich we wsi