Jedno wiadro wiecej:smiech3: jest dla Ciebie jakas różnica??:hihi:

Pewnie że różnica wszystko zależy od pojemności :-)
Tu wszyscy chorzy są , już dziś grzecznie poprosiłam żeby chore wnuki nie odwiedzały babci . Ona przez 3 dni trzymała fason ale od wczoraj kicha smarka ,kaszle. Wiadomo było że tak będzie, nie chciałam nic mówić wczesniej ale dziś musiałam zareagować ,dopóki ja jeszcze jestem zdrowa. A muszę być blisko gdy jej pomagam. Powiedziałam że potrzebuje ona porady lekarskiej bo bardzo brzydko kaszle. Lekko się oburzyli że nic wielkiego jej nie jest. Zobaczymy jutro
Zawsze miałam taką zasadę, że chora nikogo nie odwiedzalam a szczególnie osób starszych i tych co miały małe dzieci..Zawsze pytałam kolezanek jak chciały przyjechać do mnie z dziećmi czy ich dzieci są zdrowe a i one odmawiały często odwiedziny bo, któreś z ich dzieci miało jakąś infekcje. Takie bagatelizowamie sprawy to delikatnie mówiąc wielka lekkomyslnosc. U starszego człowieka zwykła grypa może zakończyć się nawet śmiercią.
No co Ty?? Ucieszy się zobaczysz:hihi: przecież to facet
Chciałoby się rzec jedno wiadro więcej różnicy nie czyni ale teraz jest pytanie co będzie w tym wiadrze :-)
A mamy jakaś rzekę:hihi:
Ja mam w pobliżu tylko stawy rybne :-)
No pewnie każdy facet cieszy się na widok pięknej kobiety a szczególnie z rana :czerwieni sie:
Idąc tym tokiem :smiech2: rano okaże się że szkoda jednak tej zawartości
Na forum:-)
Hm myślisz, że Moderator nasze wpisy usunie w nocy :smiech3:
Trudno:-) ale co posmialysmy się to nasze:smiech3:
:piatka: