A skąd ja wiem??:bezradny: podobno nawet na głos reaguje. Muszę instrukcje przeczytać.:hihi: Kupiłam to co ona ,mam nadzieję że robi wszystko.Jest to dla mnie zupełna nowość :chaplin:

A skąd ja wiem??:bezradny: podobno nawet na głos reaguje. Muszę instrukcje przeczytać.:hihi: Kupiłam to co ona ,mam nadzieję że robi wszystko.Jest to dla mnie zupełna nowość :chaplin:
Ooo, to jakaś nieznana mi maszyna . Nasza nie słucha i nie gada . Jedzie sama i czyści . Ta do odkurzania to cwana, sama podjeżdża do zbiornika i sie wypróżnia :lol3: . Ta od mycia to wraca jak plamke zostawi na podłodze i myje do skutku . Fajnie, że kupilaś mąż będzie miała zajęcie . Ja widzę po swoim, że spogląda z ukosa na mnie jak sie biorę do sprzatania . Woli sam .:-)
Tak pisze że reaguje na głos ale dopóki nie stwierdze to nie uwierzę.Tym bardziej że nie wiem w jakim języku mam mowic:smiech3:
Mój mąż bardzo sceptycznie podchodzi do tego i nie bardzo miał ochotę, bo wie że ja podurzam najlepiej:smiech3: ale kupiłam i już najwyżej będzie mu robił konkurencje:hihi:
A jaki model kupiłaś?
Taki
Taki
A, to odkurzacz :-)
Opinie ma dobre. Przed zakupem swojego przegladałam filmiki z recenzjami na jutubie.Tego lebiegę tez widziałam:-)
A on nie myje? Gość mnie zapewniał że ma funkcję mopa
Nie znam tego typa :-) zobacz do instrukcji obsługi . Zaraz ja też zajrzę .:-)
Widzisz ja się szybko decyduje i polegalam na opini kolezanki.A zobaczymy jak będzie nie posłuszny to go wymienię na nowszy model.:hihi:
Sprawdz- podejrzyj w necie. Ja mam odkurzacz Xiaomi z funkcją mopa. Ten o ile pamietam po tych samych pieniadzach :lol2: