Jak minął dzień 7

26 stycznia 2020 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Zapożyczę sobie część przymiotników a może i jeszcze trochę dodam :piekna:  :yahoo:

Mnie też możesz dodać jeszcze kilka, tylko takich wiesz...,zeby mi się podobały 
26 stycznia 2020 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Szukasz zmienniczki? Czy to jakieś nowe zlecenie? Przez firmę czy bezpośrednio rodzina zatrudnia? Dłuższe zlecenie to jaki okres masz na myśli? 
26 stycznia 2020 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A ja  nie lubię, jak mnie nie lubią na szteli :-)

A mi jest to w zasadzie obojętne. Tutaj chcą, żebym wróciła. Ale czy mnie lubią? Nie wiem. Na pewno im nie przeszkadzam- podejrzewam, że to punkt pierwszy z listy, dlaczego chcą mego powrotu. Są mili, kulturalni. I to wystarczy. Właściwie chyba tak wolę- jak za bardzo polubiłam podopieczną, a ona mi okazywała dużo sympatii, mówiła o tym- to zaczęło mnie to uwierać, martwiłam się o nią na urlopie.
26 stycznia 2020 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

A ja  nie lubię, jak mnie nie lubią na szteli :-)

To daj sie polubić 
26 stycznia 2020 20:09 / 5 osobom podoba się ten post
Po ciężkiej walce  wyjęłam z zamrażarki bigos świateczny i zjem  . Jeszce biję sie o ostanią stówę i dam na luz .  Myślę, że dzisiaj rozmowy zakończą się  owocnie ( bananowo ) . Chciałabym , ale ................. nie wszystko da sie osiągnąć .
26 stycznia 2020 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

A mi jest to w zasadzie obojętne. Tutaj chcą, żebym wróciła. Ale czy mnie lubią? Nie wiem. Na pewno im nie przeszkadzam- podejrzewam, że to punkt pierwszy z listy, dlaczego chcą mego powrotu. Są mili, kulturalni. I to wystarczy. Właściwie chyba tak wolę- jak za bardzo polubiłam podopieczną, a ona mi okazywała dużo sympatii, mówiła o tym- to zaczęło mnie to uwierać, martwiłam się o nią na urlopie.

Eeetam,pierwszy punkt, to chyba to, że im pomagasz ,no bo pomagasz chyba ?
No ja też nie zabiegam o to, żeby mnie lubili,  staram się, żeby mnie też było dobrze na szteli ,a nie tylko podopiecznym że mną. 
No ale co ja mogę poradzić, że wszyscy chcą, żebym wracała, że od razu "chemi stimmt",no lubią mnie i już. No to powiedz mi ,co ja mogę na to poradzić?
26 stycznia 2020 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

To daj sie polubić :-)

Ot i mi doradziła...
Jak  jesteś taka mądra, to powiedz, jak to zrobić  ? 

26 stycznia 2020 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Ot i mi doradziła...
Jak  jesteś taka mądra, to powiedz, jak to zrobić  ? :-)

Musimy nad tym obie popracować . Tzn. podszkolisz mnie 

No czisz moje żarty . Cieszę się Gusiu  
26 stycznia 2020 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No qrcze, zalajkowalam, ale nie przyjmuję tego, co napisałaś o mnie , jako komplement :-(
Toż to opinia dla wzorowej uczennicy w szkole podstawowej. Byłam nią przez całe 8 lat i ciągle nauczycielki takie opinie mi wystawiały. Brrr ,obrzydlistwo :smiech3:Ale podstawówkę na szczęście mam dawno za soba. 
Teraz jestem intelugentna ,sympatyczna, elegancka, atrakcyjna, seksowna ,no i jeszcze wiele innych przymiotników do mnie pasuje :smiech2:

Nie wiem czy jesteś atrakcyjna ,seksowna,elegancka nie znam Cię osobiście. Widocznie masz zadatki na wzorowa uczennice skoro moja opinia zgadza się z ta z przed lat
Coś w tym jest nie sadzisz:
26 stycznia 2020 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Anka1

Nie wiem czy jesteś atrakcyjna ,seksowna,elegancka:-) nie znam Cię osobiście. Widocznie masz zadatki na wzorowa uczennice:smiech3: skoro moja opinia zgadza się z ta z przed lat:smiech3:
Coś w tym jest nie sadzisz::smiech2:

A i owszem, sądzę . To jednak tylko małe dodatki do cech przeze mnie samą wymienionych 
26 stycznia 2020 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

A i owszem, sądzę :-). To jednak tylko małe dodatki do cech przeze mnie samą wymienionych :smiech3:

No widzisz nie muszę Cię znać osobiście żeby wiedzieć jaka jestes
Ja tak mam Ja to wiem
26 stycznia 2020 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Na jak długo planujesz?

9 mcy  A tak prościej to do rozwiązania 
26 stycznia 2020 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Eeetam,pierwszy punkt, to chyba to, że im pomagasz ,no bo pomagasz chyba ?:-)
No ja też nie zabiegam o to, żeby mnie lubili,  staram się, żeby mnie też było dobrze na szteli ,a nie tylko podopiecznym że mną. 
No ale co ja mogę poradzić, że wszyscy chcą, żebym wracała, że od razu "chemi stimmt",no lubią mnie i już. No to powiedz mi ,co ja mogę na to poradzić?:-(

No co zrobisz  jak nic nie zrobisz
26 stycznia 2020 20:47
Mleczko

Musimy nad tym obie popracować . Tzn. podszkolisz mnie :-)

No czisz moje żarty . Cieszę się Gusiu :serce: 

Oj nie zawsze, nie zawsze, nie przeceniaj (nie  mylić z przeceną)mnie 
26 stycznia 2020 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Musimy nad tym obie popracować . Tzn. podszkolisz mnie :-)

No czisz moje żarty . Cieszę się Gusiu :serce: 

Miało być " czaisz " . Z bigosem zjadłam