Ampelia i Datyw- skąd ty takie imiona bierzesz???:-) Sporo osób dziś świętuje, poza taką ilością imion to jeszcze Dzień Opiekuna! To zaczynamy świętowanie???

Ampelia i Datyw- skąd ty takie imiona bierzesz???:-) Sporo osób dziś świętuje, poza taką ilością imion to jeszcze Dzień Opiekuna! To zaczynamy świętowanie???
Przepraszam szanowne grono , to był żart z tymi związkami .
Achaaaaaa tu Cię mam.,. no tak ze związkami żart, ale 8 dzieci masz?:hihi:
Ciekawe ile tych związków w sumie było bo przecież nie z kazdy związe musi być tak owocny :oczko2:
Nie ciekaf :hihi:czkawka Grabowca od wczoraj męczy to dla niego większa kara niż baty na goły tyłek :-)
Nie ciekaf :hihi:czkawka Grabowca od wczoraj męczy to dla niego większa kara niż baty na goły tyłek :-)
Achaaaaaa tu Cię mam.,. no tak ze związkami żart, ale 8 dzieci masz?:hihi:
Ciekawe ile tych związków w sumie było bo przecież nie z kazdy związe musi być tak owocny :oczko2:
Miałem dziś nie żartować , to odp. jutro :zawstydzony:
Dzień wyjazdu liczycie w odliczajkach?
Dzień wyjazdu liczycie w odliczajkach?
Miałem dziś nie żartować , to odp. jutro :zawstydzony:
Helloł! Helloł! Radio Luksemburg wita wszystkich milusińskich na pokładzie, jak to moja babcia mówiła - środa minie i tydzień zginie :-) Dzisiaj mamy nasze święto - cierpliwości kochani wszystkim! :buziaki1:
Dzisiaj mamy 12 luty!
„Na świętego Ludwika na grudzie koń utyka”
Wschód słońca: 6:59 Zachód słońca: 16:41
Dzień trwa 9 godz. 42 min i jest krótszy od najdłuższego o 7 godz. i 4 min oraz dłuższy od najkrótszego o 2 godz. i 0 min
Znak zodiaku urodzonych 12 lutego to Wodnik
Faza Księżyca: K. ubywa
Jasność: 86% ↓ Wiek: 18.4 dni Najbliższa pełnia: 9 marca (pn.)
43 dzień roku, do końca pozostaje 323 dni
Do końca astronomicznej zimy pozostaje 36 dni
IMIENINY OBCHODZĄ :cheers:
Aleksy, Ammonia, Ammoniusz, Ampelia, Ampeliusz, Benedykt, Bonfilia, Bonfiliusz, Damian, Datyw, Etelwold, Eulalia, Ewa, Gaudenty, Gerard, Gerda, Hilarion, Hilariona, Humbelina, Julian, Juwencjusz, Laurenty, Ludan, Ludwik, Maryna, Melecjusz, Modest, Modesta, Norma, Radzim, Saturnin, Saturnina, Trzebiesława
OBCHODZIMY:
OGÓLNOPOLSKI DZIEŃ OPIEKUNA
Światowy Dzień Darwina
Międzynarodowy Dzień Dzieci-Żołnierzy
Ogólnopolski Dzień Pisania Piórem
A MY ODLICZAMY!
Werska - 4 :zespol muzyczny1:
marta74-9 zmiana kodu :radosc: :radosc1: :szampan:
Engel - 11 :balans:
Gusia - 11 :balans:
dorotee - 15 :prasowanie:
Malgoszg -17 :kapiel: