Powitajki przy kawie 62

27 sierpnia 2020 15:25 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Gusia29, nie przejmuj się:aniolki:
Następna "królowa szteli", która sra wyżej niż dupę ma.
Sorki za słownictwo, wszak każdy zna to powiedzenie

Poczekaj popadnie na mocniejsza od siebie i skończą się jej rządy. Wtedy zobaczy, że wyżej H.. a nie przeskoczy. 
27 sierpnia 2020 15:26 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Poczekaj popadnie na mocniejsza od siebie i skończą się jej rządy. Wtedy zobaczy, że wyżej H.. a nie przeskoczy. :-)

27 sierpnia 2020 17:38 / 4 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam jeszcze z lotniska 
Za dwie godziny już w Gdańsku będę 
27 sierpnia 2020 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
"A słońce wysoko wysoko,świeci pilotom w oczy"...
Lubię patrzeć na chmury, co to jak wata cukrowa wyglądają albo puch śnieżny, w który chciałoby się rzucić. 
Już w Polsce, wyjeżdżam z lotniska i za 2 godziny i trochę, będę w domu. 
Kolonia żegnała mnie słońcem, Gdańsk powitał deszczem. A powietrze pyszne, bo nasze, polskie
27 sierpnia 2020 21:08 / 3 osobom podoba się ten post
Jak na wyciągnięcie ręki masz te chmury. To teraz jeszcze szczęśliwie dojedź busem i porządnie sobie  Gusiu
28 sierpnia 2020 06:16 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  w piątek, weekendu początek. Jeszcze dla mnie 5 takich weekendów i urlopik.  Cała noc padało i nadal pada. zycze Wam spokojnego i bezstresowo dnia . 
28 sierpnia 2020 07:41 / 5 osobom podoba się ten post
Piątek, piąteczek, piątunio, jak kto woli. 
Robi się pogodnie. 
Witam i serdecznie pozdrawiam 
Życzę Wam miłego dnia 
28 sierpnia 2020 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Drugi tydzień powoli tutaj mija. Jest dobrze. Choć "chłopaki"- i jeden, i drugi mają u mnie po minusiku... Nic wielkiego, miejsce nie zrobiło się przez to gorsze, ale... Jakoś tak jest, że im dłużej tu przyjeżdżam, tym więcej jest takich drobiazgów na gorsze. Daj palec, a wezmą rękę... Jeszcze do palca brakuje, ale musżę go pilnować
28 sierpnia 2020 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia i dużo dobrego humoru 
28 sierpnia 2020 08:47 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie witajcie. Torba ? spakowana, dom pdp ogarnięty (szybko tylko przelecieć szmatą łazienke pdp i będzie guteskowo), zupka dla zmienniczki się gotuje. Skocze jeszcze po bagietke i zrobię tosty żeby mieli do zupy. Teraz popijam kawkę i czekam jak na szpilkach na jej przyjazd. Spokojnego dnia Wam życzę z duuużo dozą humoru 
28 sierpnia 2020 09:02 / 3 osobom podoba się ten post
Witam! Jestem  po 1.5 godz. spacerze...przejełam sztelę, babcia śpi, deszcz pada..teraz kawa i prasówka Miłego dnia kochani 
28 sierpnia 2020 11:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo zakupy poczynione , teraz kawka i pędzę do miasta 
28 sierpnia 2020 11:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo 
Witam z domu i życzę wszystkim przyjemnego dnia. 
Nie wiem jeszcze co będę jadła, dokąd pójdę, z kim się spotkam. A nie, to ostatnie wiem-spotkanie z siostrą i bratową na działce .
Pogodnie, ale chłodem jesiennym już powiewa. W polskiej telewizorni usłyszałam dzisiaj, że ma być piękna jesień, co cieszy mnie niezmiernie 
29 sierpnia 2020 05:34 / 4 osobom podoba się ten post
No i że spania od dawna nici, stres nadciąga wielkimi krokami. W poniedziałek wcześnie rano wyjazd do Bremen. Kawa już wypita, zaraz cichutko włączę TV, byle nie Wiadomości, może disco polo ?? Pozdrawiam całe Opiekunowo ☕??
29 sierpnia 2020 05:59 / 4 osobom podoba się ten post
Heloł dziewczynko z kokardką we włosach, ja się chętnie przywitam
Dzień dobry
Musiałem wstać do pdp, więc kawka i dalej do wyrka. Powiedziałem, że dziś pobudkę ma o 9ej, więc ok. A on się mnie słucha Tak go wyćwiczyłem 
Żartuję. Póki co, życzę Wam spokojnego dnia