Jak minął dzień 10

16 lutego 2021 07:29 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

I juz uprzedzę  zaraz Werska napisze"ja nie pije nie polewajcie":lol3: ino euro zapodajcie :lol1:
P.s juz was Przejrzałam :inspektor::hihi:

E, tam i polewajcie i euro To pierwsze z umiarem, a to drugie może być i bez miary
Ostatecznie ja z Suwalszczyzny, a to prawie Podlasie, Białystok ifp. I prawosławni, co Nowy Rok obchodzą 13 stycznia. No to się wszystko z tym sr...ym poniedziałkiem prawie się zgadza...
16 lutego 2021 09:21 / 2 osobom podoba się ten post
Jakaś zaraza, czy co?
Wczoraj Werska, magmab,a dzisiaj u mnie sray day się  zapowiada. Od rana coś mną trzęsie od środka,wszystko  drażni i wnerwia. Na dodatek niania mocno przeziębiona i napisała, że dzisiaj nie przyjdzie, nici więc z wolnego 
Ani przespać, ani się napić, bo na posterunku czuwać trzeba. Dobrze że Hitsów nam zapas,to popalę sobie chociaż 
16 lutego 2021 09:29 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jakaś zaraza, czy co?
Wczoraj Werska, magmab,a dzisiaj u mnie sray day się  zapowiada. Od rana coś mną trzęsie od środka,wszystko  drażni i wnerwia. Na dodatek niania mocno przeziębiona i napisała, że dzisiaj nie przyjdzie, nici więc z wolnego :-(
Ani przespać, ani się napić, bo na posterunku czuwać trzeba. Dobrze że Hitsów nam zapas,to popalę sobie chociaż 

No co poradzisz.. ja tez non stop musze lukac co babka robi.wczoraj zanim ja poszłam spać 3 razy na górę do mnie przychodziła.Zjawia się na boso  i cicho jak zjawa nawet nie wiem kiedy przychodzi.Zawalu idzie dostać.Dobrze ze kolo 23 ide spac tv ogladam.Rano babka pierwsza wstaje i się kreci
Trzeba sobie sprawiac male przyjemnosci w pracy: kawka,ciastka,nutella,owocki,muzyczka z radia,ulubiony program w tv,wloski zrobić, upachnic sie,z rodzinka pogadac i na forum zajrzec Jutro będzie lepsiej
16 lutego 2021 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
Na jednej ze sztel też za mną babka łaziła. Dałam jej pilota do TV i powiedziałam, że to telefon....
16 lutego 2021 09:56 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na jednej ze sztel też za mną babka łaziła. Dałam jej pilota do TV i powiedziałam, że to telefon....

Moja też pilota jako telefon traktuje. Zabieram, chowam w sobie tylko wiadome miejsca, bo inaczej po jej kilku "telefonach ",tv muszę programować na  nowo. A nie lubię tego bardzo 
16 lutego 2021 09:59 / 3 osobom podoba się ten post
A,żeby było jeszcze bardziej nerwowo, zaraz caritasówka przyjdzie babkę duszować, bo jutro nie może. Babka już "się cieszy". Dzisiaj nie i koniec. Zobaczymy jak się dogadają  
16 lutego 2021 09:59 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Tutaj też za oknem deszcz i humor nie taki. Jakiś taki blue monday dziś, czy co?

Mnie też wczoraj jakaś deprecha dopadła, nie wiem co nie tak było z tym dniem. Dzisiaj całe szczęście wstałam prawą nogą. 
16 lutego 2021 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Moja też pilota jako telefon traktuje. Zabieram, chowam w sobie tylko wiadome miejsca, bo inaczej po jej kilku "telefonach ",tv muszę programować na  nowo. A nie lubię tego bardzo :nerwowa1:

Teraz to co innego. Wtedy jak moja pdp dzwoniła z pilota ,to były zamierzchłe czasy. Na TV wróżki, numerolodzy i 3 podstawowe kanały na krzyż . ARD, ZDF, RTL. Prościzna.
16 lutego 2021 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

A,żeby było jeszcze bardziej nerwowo, zaraz caritasówka przyjdzie babkę duszować, bo jutro nie może. Babka już "się cieszy". Dzisiaj nie i koniec. Zobaczymy jak się dogadają :oczko: 

Miałam w niedzielę wesoło jak pedepcio Walentynki obchodził. Teraz jest ok, a ja się cieszę chwilą 
16 lutego 2021 12:04 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tu caly czas  babcia za mna lazi pyta co ma robic teraz,najlepsze ze zmienniczka  nie uprzedziła mnie o ważnej rzeczy jak się okazuje  babka chodzi w skarpetach po domu wiec cicho lazi(cala rodzina tak ma ponoc) I zjawia mi się w srodku w nocy w moim pokoju jak spie mniej więcej 1 w nocy ani dobry w ani poc w d* i mi kołdrę od nogę podciąga  dziołchy mowie mam stan przedzawałowy  mialam 2 razy.teraz juz wiem i musze się przyzwyczaić na co ja stac. Ciagle by cos chciala robic ale niczym sie interesuje jesli juz to są sekundy i tak lazii i lazi i sie pyta.
Ostatnio czuje sie jak z Alzheimerem co postawie kubek czy pilota gdzies to znika.przeklada, odklada,a ja nie wiem gdzie to jest.Pilot nie moge na stole miec bo mi zawija sprzed nosa i kolo tv kładzie i musze wstawac do tv kanaly zmieniać albo pilota se w d***trzymać musze albo w stanik wsadzic,dziwne kuffa uczucie.kawe mi wyleje,kubek umyje do dziwnej szafki wlozy i taka mam zabawę tutaj 
Około 14.30 zabiorę jej glowe przewietrzyć  na spacer   moze tlena zalapie i choć raz w nocy bedzie spac bez lezenia po cchacieNa to codziennie licze
16 lutego 2021 12:11 / 2 osobom podoba się ten post
Jasne Clio  A gdzie historyjka np. o hydrauliku?  Pewnie leżąc w lóżku wieczorem, stukasz łokciem w ścianę. Rytmicznie.
Hałasujesz.I tyle 
16 lutego 2021 12:15 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jasne Clio :-) A gdzie historyjka np. o hydrauliku? :lol1: Pewnie leżąc w lóżku wieczorem, stukasz łokciem w ścianę. Rytmicznie.
Hałasujesz.I tyle :lol2:

A ha zabrakło części rekreacyjnej?
Rekreacje to na cmentarzu  będę mieć  moze spotkam  młodego grabarza 
16 lutego 2021 12:24 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

A ha zabrakło części rekreacyjnej?:lol2:
Rekreacje to na cmentarzu  będę mieć  moze spotkam  młodego grabarza:lol1: 

To dopiero będzie głębokie uczucie 
Ja też się zerwę. Słonce świeci a już jestem zdesperowana po tych mrozach. Wypnę pierś już nie pierwszej świeżości-może kolega sie jaki trafi? 
16 lutego 2021 12:31 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

To dopiero będzie głębokie uczucie :lol1:
Ja też się zerwę. Słonce świeci a już jestem zdesperowana po tych mrozach. Wypnę pierś już nie pierwszej świeżości-może kolega sie jaki trafi? :-):-):-)

Wypnij pierś  ,wypnij pierś  i śmiało idz przez wieś   udanego spacera
16 lutego 2021 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Wypnij pierś  ,wypnij pierś  i śmiało idz przez wieś:lol2:  :-) udanego spacera

Wrócę ze śpiewem na ustach i się pochwalę jakiego koloru miałam bieliznę... Ale to potem, za płotem