Jeśli chodzi o słonko, to się pośpiesz, bo zakonnice w kabaretkach i wyleniały organista już pozajmowali miejsca :lol2:

Jeśli chodzi o słonko, to się pośpiesz, bo zakonnice w kabaretkach i wyleniały organista już pozajmowali miejsca :lol2:
Aj -Gusia. Słońce jest teraz jeszcze nisko nad horyzontem, to mu język lata jak łopata :strach na wroble:
Kto tam się zechce wystawiać-kwestia upodobań :lol1:
Zakonnice w chodakach w DE-owszem, bo taka ich uroda , że mają duże stopy i w ogóle wyglądają jak trans .Tu chodzą w eleganckich trzewiczkach :-) Organiści wszędzie tacy sami. Patrzą tylko jakby tu z tacy coś gwizdnąć .
Takie szybkie podsumowanie, bo własnie mam psiapsiólę na linii i się zwijamy ze śmiechu :lol3:
Naśmiałam się, nagadałam, mężowi Whatsappowo całusa w oczko przesłałam, żeby nie bolało :)
Dobrej ,spokojnej nocy Wam życzę :dobranoc3:
Naśmiałam się, naśmiałam, a z czego i co tak rozwesela, to wonsza już nie powie :nerwowa:
Tutaj som ludzie, co i smutki majom, i ani pogadać z kim ludzkim jenzykiem, to też by się naśmiali chętnie, jak byś powiedziała z czego
Gusia smutki srutki a nie wiesz ze to trzeba topic w buteleczce wódki:szampan3: :smiech3::terefere:
I wiem ze wensze miewaja kwadratowre glowy! ?
Jak polkną kwadrat:lol2: I nie chce kwadrat dalej przejsc to we glowie utkwi:hihi:
Gusia smutki srutki a nie wiesz ze to trzeba topic w buteleczce wódki:szampan3: :smiech3::terefere:
I wiem ze wensze miewaja kwadratowre glowy! ?
Jak polkną kwadrat:lol2: I nie chce kwadrat dalej przejsc to we glowie utkwi:hihi:
Ta, srutu tutu, nie dość że smutne, to jeszcze pijane będą te ludzie :-( A seniory harce zaczną :radosc1:
Ty,ale ta tutejsza wonsza, to chyba kwadrata nie połknęla, co?
Ona to chyba mondrościamy się tylko żywi :lol1:
A jak. Czytam romanse i takoweż odglądam, a potem latam w adidasach nago po lasach :lol2:
Nie masz siem kogo czepiać?:terefere: Misiu na ten przykład nie możesz?
Bendem se oglondać i czytać co chcem, bo mondra siem od nich robiem i łortografia łod razu leprza :lol3:
A dzisiaj znów goronc ,to se nago polatam i organistem jeszcze weznem łod zakonnic ze sobom. Tylko kaszkiet będzie musiał zdjońć :radosc: