Jutro:
.
Jutro:
.
Bo to wszystko od początku nie tak miało być....
Nie będę Janie podejmować tematu bo tu nie miejsce na to, wiele ludzi wiele interpretacji a ja jak na to patrzę i czytam w necie to nerwowa się robię ?
Nie dajesz za wygraną. Skąd w Tobie tyle zajadłości?
Za co winisz te dzieci? Chyba dobrze wiesz, że Bialorusini robią propagandowe ustawki z fotografiami i filmikami. Wczoraj nawet z namiotów wyciągali te dzieci tylko po to, żeby zrobić sesję fotograficzną przy płocie. Jeszcze wcześniej pokazywano film, na których instruowano, jak wywołać łzy u dzieci, podtykając pod nos palący się papieros.
Nie dajesz za wygraną. Skąd w Tobie tyle zajadłości?
Za co winisz te dzieci? Chyba dobrze wiesz, że Bialorusini robią propagandowe ustawki z fotografiami i filmikami. Wczoraj nawet z namiotów wyciągali te dzieci tylko po to, żeby zrobić sesję fotograficzną przy płocie. Jeszcze wcześniej pokazywano film, na których instruowano, jak wywołać łzy u dzieci, podtykając pod nos palący się papieros.
A ja uświadamiam a jak bedzie trzeba to i po gombrowiczowsku to, że ktoś może znac temat lepiej niż ktoś tam sądzi.
Zatem zamiast pieprzyć bzdury, zostawic obronę granic tym, do których to należy, medykom pomoc ( też mają dzieci) , i nie bawić się w lincze i samosądy , a zostawić je odpowiednim organom i instytucjom. Dlaczego? Sprawa jest prosta i oczywista. Zachowując się jak dzicz równamy do poziomu tych, którzy własnie granicę polską forsują.
I ja jestem ciekawa do kogo była ta odezwa i inne aluzje i żaluzje. Może być komuś bardzo, bardzo łyso.
A administracji nie lubię za to, że zezwala na chamskie wpisy.
Odp. Prosimy o wybaczenie. Forum nie posiada moderatora, który będzie od ręki reagował na treści zamieszczane na forum. Staramy się to robić w miarę możliwości na bieżąco lub co kilka dni w możliwie wolnym czasie. Adres email do zgłaszania pilnych spraw jest jak zawsze dostępny na portalu w zakładce kontakt oraz w sekcji pomoc techniczna. Za wszelkie utrudnienia związane z dostępnością przepraszamy. Obsługa portalu.
I ja jestem ciekawa do kogo była ta odezwa i inne aluzje i żaluzje. Może być komuś bardzo, bardzo łyso.
A administracji nie lubię za to, że zezwala na chamskie wpisy.
Odp. Prosimy o wybaczenie. Forum nie posiada moderatora, który będzie od ręki reagował na treści zamieszczane na forum. Staramy się to robić w miarę możliwości na bieżąco lub co kilka dni w możliwie wolnym czasie. Adres email do zgłaszania pilnych spraw jest jak zawsze dostępny na portalu w zakładce kontakt oraz w sekcji pomoc techniczna. Za wszelkie utrudnienia związane z dostępnością przepraszamy. Obsługa portalu.