Udanego tygodnia opiekunkowo:kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie::piekna_zima2:
Spokojnego, pączkowego czwartku

Tym co w drogę ruszają, bezpiecznych podróży

Udanego tygodnia opiekunkowo:kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie::piekna_zima2:
Dzięki, Tobie szerokiej drogi i błogiego odpoczynku w domku :aniolki:
Tak dokładnie to widze Marylin
odpoczynku na nowym miejscu :moje_wakacje: :fajnie:
U babuni 85 co sie lubi przytulac:hihi:
Tylko 44 min jazdy stąd :upup:
Idem się szykować :kapiel::piekna:
Ale 15 % od przychodu, to naprawdę dużo. Może rozłożyć te mniejsze media, polskie właśnie. I, jak wyczytałam te pieniądze oprócz na NFZ, zabytki miałoby to iść również na jakiś fundusz w obszarze mediów, czyli, jak rozumiem na TVP, zrypaną "trójkę" i ewentualnie media Rydzyka? No ja za to dziękuję!
Ale 15 % od przychodu, to naprawdę dużo. Może rozłożyć te mniejsze media, polskie właśnie. I, jak wyczytałam te pieniądze oprócz na NFZ, zabytki miałoby to iść również na jakiś fundusz w obszarze mediów, czyli, jak rozumiem na TVP, zrypaną "trójkę" i ewentualnie media Rydzyka? No ja za to dziękuję!
Nierzetelną informację odnośnie covida i specjalne nakręcanie tematu, zresztą innych też -to specjalność mediów , nic nowego.
Nie wszyscy odbiorcy posiadają wiedzę z wirusologii, mikrobiologii czy medycyny-boją się, stąd róznego rodzaju spekulacje.
Co do podatku-faktycznie nic by im się nie stało , jakby zapłacili, ale o to chodzi, że rząd się za bardzo rozpędził. Szafuje podatkami ukrytymi pod różnymi przykrywkami i to już o szarego człowieka chodzi.