Powitajki przy kawie 64

17 lutego 2021 16:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Może musi tak pracować, może chce? Nie wnikajmy. Ja mam taką naturę, że jednak po tych 8-10 tygodniach już mnie ciągnie do domu i choćby miałby to być urlop tylko miesiąc to jednak potrzebuje zmiany klimatu i miejsca. Ale podziwiam takie długodystansowe. 

Dlategoz  pisalam ze nie wnikam. Nie pytalam co mnie to. Gadalysmy o pierdolach a Dziadek na wozku mnie podrywal i komplementowal ze bardzo ladnie mowie po niemiecku Ja mam swoje zycie I zyje jak chce  I najlepiej umie  
Ja lubię swoje zycie w pl i mam co robic i z kim.

18 lutego 2021 05:34 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry ???????  Pobudkaaaa i miłego dnia Wam życzę ?
18 lutego 2021 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
I dla Ciebie magmab miłego dnia i spokojnej babuni 
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia i dla was.
18 lutego 2021 07:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kolejny dzień przed nami oby tylko był spokojny i bezstresowy. Miłego dnia wszystkim i smacznej kawki. 
18 lutego 2021 07:22 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.
18 lutego 2021 07:22 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

I dla Ciebie magmab miłego dnia i spokojnej babuni 
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia i dla was.

Cześć - podziękuje wieczorem. Szkoda, że tu niema priv :(
18 lutego 2021 07:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Kolejny dzień pracy. Oby nam miło i szybko przeleciał!
18 lutego 2021 08:25 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo wszystkim 
Spokojnego dnia Wam i sobie życzę. Dla Clio dużo "ekszyn ",niech się Jej tam dzieje, bo Ona duch niespokojny 
18 lutego 2021 08:47 / 7 osobom podoba się ten post
Witaski dzien kolejny nastaje i na dobry czwartkowy  humor szybciutko kawke wszystkim zapodaje   Milego ! 
18 lutego 2021 08:50 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo z domku wczoraj się działo rozpakowałam się  fryzjer kosmetyczka zakupy i wizyta u wnusi a dzisiaj odpoczynek w domku spokojnego i miłego dzionka 
18 lutego 2021 09:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo dzisiaj
18 lutego 2021 09:01 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć  wszystkim,  dziś jak nowo  narodzona  wstałam,  bardzo twardo  spałam,  a to po wczorajszym 6 km spacerzw i miłym filmie  "Wszyscy  moi  mezczyźni" z Reese Whiterspoon.
Miłego dzionka wszystkim , aby do przodu 
18 lutego 2021 12:12 / 5 osobom podoba się ten post
Wszyscy sie przywitali???
Nooo to tera ja
Wczoraj odwiedziny syna18.00-18.30
Po wyjsciu syna 30 min pozniej: babka plakala,bala sie spac sama,byc sama w domu,chce ze mna spac,boi sie zebym nie wyszla  z domu.
1. 27- w nocy palenie świateł w domu,runda babki po domu lazienka jej pokoj +wiszenie na mojej klamce.
(kuchnia,salon  i moj pokój zamkniete)
Dzis do 10 spala.Od rana przebłyski ,pytania,krotkie rozmowy ze jestem fajna I dobra mam ladne wlosy i duzo.Ze musi obciac paznokcie i chce do fryzjera.Az siem zdziwilam.szok.
Teraz ma drzemke,zjemy obiad j pójdziemy na spacer Moze posiedzi na lawce przed domem  zobaczymy bo znow piekne niebo i slonko.
Syn zadowolony bo odkad jestem ja jest spokojna i wyciszona.Dawno jej takiej nie widzial  i jest zadowolony.Wczesnial mial wezwania do domu zeby ja uspojajal bo szalała bardzo. Staram sie powoli mowic,spokojnie i nie za dużo  Tlumaczyc ale krótko  bo nie dlugich wypowiedzi zlozonych nie rozumie.
Tak to u mnie.Daje rade.Musze.
Do potem za plotem
19 lutego 2021 07:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim. Forum działa???? Bo ranne ptaszki jeszcze się nie zameldowały...
19 lutego 2021 07:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś budzik mnie budził. Nawet nie wiem kiedy Pflege bylo u babki. Zajrzałam do niej oba chrapie na całego.  ale skarpety ma założone i nowy plasterek p/ bólowy czyli byli. No i piątek już mamy i weekendu początek. Wszystkim spokojnego i dobrego dnia.