To nie zawody, a jak znalazłas swoją drugą połówkę, to się cieszę :-) Na szteli polecam tenisa-a tylko przekręć to ostatnie słowo świntucho jedna...:smiech2:

I po co to mowilas

To nie zawody, a jak znalazłas swoją drugą połówkę, to się cieszę :-) Na szteli polecam tenisa-a tylko przekręć to ostatnie słowo świntucho jedna...:smiech2:
Witam serdecznie. :-) Spokojnej środy dla wszystkich
. :kawa:
Dusiaaaa nooo jestesss :przytula: zniklas tak nagle :oczko: Milego dzionka w domku:super1:
Dziękuję. Sporospraw do załatwienia i kilka zmartwień. :-( mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Wszystkim miłego,bezstresowego czwartku!:kwiatek dla ciebie:Wczorajsza gimnastyka dziadka trwała kilka minut.:bezradny:Już wczoraj diakonki mi na boku sygnalizowały,ze dziadek odchodzi i długo to nie potrwa!:bezradny:Taka nasza praca,czasami!!!:bezradny:
Słuchajcie, jestem od 5 stycznia. Wypłatę dostałam 5 lutego tzw."zaliczkę "w wysokości 60% za przepracowany miesiąc. Całość za luty oraz brakujące 40% za styczeń obiecano mi 26 lutego, dostałam nawet zdjęcie tabelki z kwotą. Dziś poniedziałek i nadal pieniędzy nie ma na koncie. Telefon do koordynatorki. Po kilku godzinach oddzawania, że przez to iż przedłużyłam pobyt to wypłata będzie później! Jestem do 10 marca A ona mi mówi, że wypłatę dostanę 12, ale jeśli mi bardzo zależy to mogę 05. !!!! Nie dostałam całych pieniędzy za styczeń, jest już marzec, a ona czy mi zależy. Nie no, mi już się odechciało wszystkiego z tą firmą. Nikt mnie o niczym nie poinformował A ja jak durna cały piątek i pół poniedziałku sprawdzam konto. 05 wychodzi w piątek, więc znów mogę je dostać wieczorem lub w poniedziałek. Tym razem mają mi przesłać potwierdzenie. Jestem cholernie zawiedziona takim traktowaniem.