Mycha a spalilas Marzannę? Ja nie mam gdzie:chaplin:
To i wiosna zmieni buty na szpilki wysokie:wielkanoc1:
Marzannę to chyba trochę później się pali czy tam topi? Czy już?
No bo jak już, to muszę iść jakiejś poszukać

Mycha a spalilas Marzannę? Ja nie mam gdzie:chaplin:
To i wiosna zmieni buty na szpilki wysokie:wielkanoc1:
Wszystkim miłego,bezstresowego wtorku!:kwiatek dla ciebie:U mnie 4 dzień mgła- nic nie widać!!!Przykro mi jest patrzeć na moich Pdp- wczoraj żona się z nim żegnała!!!Gaśnie w oczach!!!:bezradny:Tylko tydzień minął jak wrócił ze szpitala,szkoda,zdążyłam go polubić!!!Bez jedzenia nikt długo nie pociągnie!!!:bezradny:
Wszystkim miłego,bezstresowego wtorku!:kwiatek dla ciebie:U mnie 4 dzień mgła- nic nie widać!!!Przykro mi jest patrzeć na moich Pdp- wczoraj żona się z nim żegnała!!!Gaśnie w oczach!!!:bezradny:Tylko tydzień minął jak wrócił ze szpitala,szkoda,zdążyłam go polubić!!!Bez jedzenia nikt długo nie pociągnie!!!:bezradny:
No co Ty, Dorotee taka hej do przodu?
No bo jak już, to muszę iść jakiejś poszukać :-)
Mam prośbę do Gusi, może też do Werski:-)podajcie, proszę ,dziewczyny raz jeszcze namiary na firmę z busami, która jeździ po całej Polsce. Gusia pisała ,że jest zadowolona. Dziękuję :kwiatek dla ciebie:
No byłam zadowolona, ja pierwszy raz z nimi jechałam i teraz będę wracała. Ale Werska się wypytała i okazało się, że nie po całej Polsce jeżdżą :-(
Z jakiego regionu jesteś?
GTV BUS. Chyba jeżdżą po całej Polsce..
No co Ty, Dorotee taka hej do przodu?
No bo jak już, to muszę iść jakiejś poszukać :-)
Pojadem s Tobom. Podpaliłabym coś z ochotom wielkom, tylko muszem naprawić jakiegoś starego rowera :lol1:
Zaraz idę szukać tej panny Marzanny czy czegóś, co by się podpalić dało. Dam znać, jak coś znajdę, szykuj rowera :lol1:
Północny wschód, Podlasie:-). Zwykle korzystam z transportu ,organizowanego przez firmę, ale gdybym chciała inaczej, warto mieć namiary na porządnego przewoźnika
Słuchajcie, jestem od 5 stycznia. Wypłatę dostałam 5 lutego tzw."zaliczkę "w wysokości 60% za przepracowany miesiąc. Całość za luty oraz brakujące 40% za styczeń obiecano mi 26 lutego, dostałam nawet zdjęcie tabelki z kwotą. Dziś poniedziałek i nadal pieniędzy nie ma na koncie. Telefon do koordynatorki. Po kilku godzinach oddzawania, że przez to iż przedłużyłam pobyt to wypłata będzie później! Jestem do 10 marca A ona mi mówi, że wypłatę dostanę 12, ale jeśli mi bardzo zależy to mogę 05. !!!! Nie dostałam całych pieniędzy za styczeń, jest już marzec, a ona czy mi zależy. Nie no, mi już się odechciało wszystkiego z tą firmą. Nikt mnie o niczym nie poinformował A ja jak durna cały piątek i pół poniedziałku sprawdzam konto. 05 wychodzi w piątek, więc znów mogę je dostać wieczorem lub w poniedziałek. Tym razem mają mi przesłać potwierdzenie. Jestem cholernie zawiedziona takim traktowaniem.