Alo alo !
A żebyś wiedział Luke, że dobrze mi czas tutaj mija. Bielefeld zrobiło mi prezent, za wszystkie dupowate miejsca. Tak coś czułam, że to dziwne;) miasto chce mi jeszcze coś pokazać ...
Nigdy nie piekłam, nie myłam okien , tutaj przychodzi to naturalnie, jest inne spojrzenie, są chęci, które wychodzą odemnie , sama się sobie dziwię.... ale no po prostu mam jak w domu.
Nikt odemnie tego nie wymaga,wręcz przeciwnie - jak najmniej pracy , nikt mi za to extra nie płaci ale ..... to taka moja mała radość i wdzięcznośc za to, jakie warunki mi tutaj stworzono, za tą prywatność , za spokój, za trzymanie się zasad, za szacunek i zrozumienie. Za to że niczego mi tu nie brakuje. Miałam już nie wyjeżdzać, miał być to ostatni raz, ale coś miało inne plany.... ? i nawet dziwnie się czuję.?
Taki abdejt.
Pozdro dla wszystkich i spokojnego weekendu.☀️ 

No i mamy weekend na horyzoncie. Piję sobie kawę i rozkoszuję się ciszą. Dzisiaj przejmuję toaletę seniorki i karmienie Jej. Pod tlenem czuje się już o wiele lepiej, zrobiła się tylko strasznie absorbująca, chce żeby stale ktoś przy Niej siedział. Wczoraj wyszłyśmy sobie na spacer, bo pewnie po godzinie dzwonilaby na nas. Nocka przespana, żeby nie ten transfer byłaby spoko stella. Miłego i spokojnego dnia Opiekunowo ?