Wystarczająco tu zarabiamy...jak trzeba to zapłacimy :-):-):-) Po prawie 40 latach :angel2:

Wystarczająco tu zarabiamy...jak trzeba to zapłacimy :-):-):-) Po prawie 40 latach :angel2:
Muszą być jakieś ulgi ?
Tak.....za zasiedziałość.:smiech2:
My za konkubinat :-) przed ślubem , ale nie w Polsce-może w CH coś dopłacą :-)
Oj, znowu pajac w akcji...
Nie może przeboleć jak mu prowokacja nie w tą stronę pójdzie. A ja uważam, że nikt tu nie musi się podporządkowywać nikomu oprócz administracji. Regulamin mamy. To wystarczy.
Przeczytaj uważnie, bo dwa razy nie zamierzam strzępić trzcionki i do tego kiedykolwiek wracać.
Nie interesuje mnie opiekunka o niku Tina100%.
Uprasza się, by szukała atencji pod innym adresem niż JanOp1979 i najzwyczajniej w świecie odbiła w inną stronę ignorując forumowicza.
Nie ma obowiązku ani przymusu czytać tutaj wszystkiego.
Proszę nie brać każdego mojego słowa zaborczo do siebie.
I również, jeśli nie cytuję użytkowniczki Tina100%, nie przywoływać czy cytować moich wpisów.
To nie męczy a nudzi.
I tylko jeszcze jedno.
To nie jest twój domowy folwark i twoje bydło, gdzie możesz sobie pisać "sio" z braku logicznych argumentów, czy też proponować do stosowania preparat dla zwierząt(!nazizm), po przeczytaniu niewygodnego wpisu.
Do kogokolwiek.
Nie odczłowieczaj tutaj drugiego.
I nie wycieraj mordy regulaminem, bo go brudzisz.
No jaka prawda? Chyba taka, że on tęgi, a ona szczupła. Ona wejdzie między wszystkie regały, on nie bardzo :lol1: