Pierwszy raz nie wyszłam na spacerek..tak mnie bolą nogi po wczorajszych wojażach..Leżę i pachnę. :-) Zaraz podam kolację i finito....
Pierwszy raz nie wyszłam na spacerek..tak mnie bolą nogi po wczorajszych wojażach..Leżę i pachnę. :-) Zaraz podam kolację i finito....
Ja Ci jeszcze nie gratulowałam fajowego wyjazdu albo gratulowałam :rozmysla:nieważne super cieszę się razem z Tobą :aniolki:
Jak dotad, milo I przyjemnie. Zaczynam seans filmowy, bo czekoladki juz prawie zjedzone
Różę i świczkę zostaw, choćby nie wiem jak było spannend :hihi:
Jak dotad, milo I przyjemnie. Zaczynam seans filmowy, bo czekoladki juz prawie zjedzone
Zestaw do paznokci widzę ...przy świeczce? Ciemno to widzę ?Swoje zrób ?No chyba ze babcia nalegać będzie przez całą noc ?
Antje odjechała, trochę muszę usunąć się z widoku. Niech seniorka przyzwyczaja się do Jej nieobecności. Mi też jakoś smutno po Jej odjeździe. Na pamiątkę zostawiła czekoladki. A ja byłam po obiedzie w sklepie Budnikovski i wreszcie kupiłam sobie powerbank do srajka, bo nie zawsze kierowcy busów są tak mili. No, to jestem sama z seniorką, tak jak chciałam. Jak będzie, to się okaże w praniu.
:smiech2:
Kawa :kawa1: wyjazdowa nad jednym z kilku małych jezior, niedaleko mnie