Pewnie, że wie :-)
"Nie koć do lasu czypać bzu ..."
H. Sienkiewicz "Potop"
(Ż)

Pewnie, że wie :-)
"Nie koć do lasu czypać bzu ..."
H. Sienkiewicz "Potop"
"Nie ko✔(dź)ć do lasu czypać bzu ..." H. Sienkiewicz "Potop"
(Ż) :kotek:
Ten ptaszek tam zawadza :-) Celowo przekręciłam :lol1:
No w dubie się przewraca!
Podrzućcie proszę jakiś pomysł na jutrzejszy obiad. Taki, co byście sami chętnie zjedli.
Idę do markietu, bo towar rzucili!!!
:chaplin:
Sorry, ale jesteśmy chyba na forum dla opiekunów, a nie filologicznym... Może jutro coś dodam, ale może...
Że duby smalone można pleść słyszałam wielokrotnie, ale że może się w nich poprzewracać? :zaskoczenie1:
Poprzewracane farmazony takie ????
Nie wiem dlaczego✔(przecinek zaraz po wyrazie) , ale nie opuszcza mnie wrażenie✔(brak przecinka) że gotowanie to Twój zawód✔(wielokropek, tak jak przecinek, stawia się bezpośrednio po wyrazie a liczy on sobie trzy kropeczki, tutaj użyłbym raczej przecinka) ....opieka reczej nie(łącznie) konieczn✔(brakuje literki "i")e.
P.s✔(PS bez kropek i wielkie litery) zrobiłam byka✔(pytajnik zaraz po wyrazie) ?
Tak kiedyś przygotowywano do matury z języka polskiego. "PS", to dość nowa wersja ujednolicona np. z "PO", "UW", "AWS", bez kropek.
? Poczucie humoru i dystans do siebie najwazniejsze ?
Jak Toytoy:smiech3:
Tylko, że w kolejności wypełnienia bukłaka ???
Że w kupie raźniej-ok .
Że trzeba oszczędzac bo inflacja -no dobra...
Ale żeby w toytoyu urządzać salę wykładową...tego by nawet mój pdp nie wymyślił, a ma w gorszych chwilach niezłe fazy :-(
Tak jest!
A real weryfikuje i obnaża wszystko bezlitośnie!
?????
A ja napiszę, że od wirtuala do realu wcale nie ma tak daleko. Z wpisów można wiele wywnioskować.
Rad jestem, że podzielasz moje zdanie??